FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Uhrin a revitalizat-o pe Dinamo cu 4 jucători „aruncați” de Mircea Rednic! Cum i-a salvat antrenorul

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 21:17

Dusan Uhrin jr. a revitalizat-o pe Dinamo, ducând-o pe locul 9, la două puncte de play-off, și a salvat și jucătorii de care clubul voia sa scape.

Dusan Uhrin a reușit să o reinventeze pe Dinamo folosind fotbaliști de care clubul a încercat să scape în trecut. Astfel, Mihai Popescu și Laurențiu Corbu au devenit titulari, iar Daniel Popa e golgeter. Mai mult, și Robert Moldoveanu a început să prindă tot mai mult echipa.  
 

Cei patru fotbaliști au fost „aruncați" de Rednic. Fundașii Mihai Popescu (26 de ani), Laurențiu Corbu (25) și atacantul Robert Moldoveanu (20) au fost  împrumutați în sezonul trecut. 

În plus, Daniel Popa a prins în ultimul moment cantonamentul din Turcia cu „Puriul" pentru că acestuia nu-i veniseră atacanții pe care îi ceruse și nu avea suficienți oameni la pregătire.  

4 goluriare Daniel Popa la Dinamo în acest sezon, în 10 meciuri

Citește și: 

Dusan Uhrin, analizat de foștii săi jucători Dan Alexa și Ianis Zicu: „Nu are frică și îi plac derby-urile”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
2364846840304451
Daniel Cojocaru  •  22 Octombrie 2019, 10:40
Postat de alexbibirica1 pe 22 Octombrie 2019, 08:28

i-a salvat cu carne tocata si cu ajutorul arbitrilor.

Am vazut arbitrii...HENTZ CLAR facut de Cristea acolo unde vedea si mama...Gol valabil cu gaz sanctionat cu ofsaid pe care l-a vazut doar orbuletz...11 m impotreiva noastra la Cluj aiurea...Despre ce vorbesti ??? Aaaaa ca pe voi va nenorocim mereu de vreo 87 de ani incoace cu tot cu arbitrii care mereu va favorizeaza impotriva noastra, dar va dam lejer cu terenul in cap si voua si arbitrilor vostri....Pt ca DOAR CU DINAMO PANA LA MOARTE !!!

976219859122451
Virgil Serban  •  22 Octombrie 2019, 10:07

Cu Rednic, fara Rednic,tot mediocri raman.......

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Octombrie 2019, 10:01

Revitalizare s-a făcut doar în cazul lui M. Popescu. Corbu joacă pe stânga, din lipsă de soluții, iar Popa e același Popa dintotdeauna, nu vădește vreo creștere de randament. Cât despre Moldoveanu, joacă nemeritat în primul 11, în dauna lui Mihaiu, care are multe clase peste. Toate reușitele sale poartă rodul întâmplării. Stai și îl urmărești, și te întrebi ce îl califică pentru a face parte din lotul lui Dinamo?! Nu are nimic: șut, dribling, forță, inteligență, capacitate de efort și de joc colectiv. E și el pe acolo. Face preluări ca din colțul mesei și trage în bălării sau în brațele portarului, mingi țopăite, anemice. E o calamitate! Iar Mihaiu a dispărut, de când a venit Uhrin. Ce-o fi având cehul cu tânărul cel mai promițător din ultimii ani?!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close