FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA ELITELOR

Dinamo, umilită de FCSB în Liga Elitelor! Reacție dură după meci: „Uitați de Academia lui Dinamo! Mi-e și rușine”

Dinamo, umiltă în Liga Elitelor de FCSB
Dinamo, umiltă în Liga Elitelor de FCSB

Articol de - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 17:49 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 18:58

FCSB și Dinamo s-au întânit astăzi în două meciuri disputate în Liga Elitelor. Dacă la juniorii A, Dinamo a pierdut la limită (2-1), la juniorii B, FCSB s-a impus cu un scor năucitor, 8-2!

Ambele meciuri au fost găzduite de FCSB, pe terenul de la baza din Berceni. Dacă FCSB s-a impus la doar un gol diferență la juniorii A, cei de la categoria de vârstă U19, cu 2-1, scorul de la juniorii B, cei de la categoria de vârstă U17, a fost unul dezamăgitor pentru formația din Ștefan cel Mare, mai ales după ce, la un moment dat, FCSB a condus cu 8-0!

Chestionat de GSP pe tema rezultatelor, Gabriel Răduță, fostul șef al Academiei dinamoviste s-a arătat vizibil nemulțumit de ce se întâmplă acum la echipele de juniori ale „câinilor”: „Eu n-am bătut câmpii, știu ce se va întâmpla, chiar dacă unii s-au supărat. Uitați de Academia lui Dinamo! Din respect, mi-e și rușine să vorbesc. Aceleași echipe, aceeași jucători, anul trecut, i-am bătut la noi, 1-1 la ei, că ne-am dat noi autogol în minutul 90, la U17. Iar la U19 i-am bătut, mai mereu. OK, FCSB are o academie tot mai performantă. Dinamo se va duce la vale. Apropo, la 0-8 au schimbat rivalii niște jucători, altfel... Oricum, e frustrant rău! Iubesc prea mult Dinamo să mai declar ceva negativ”.

9 trofee în 8 ania câștigat Dinamo la nivelul juniorilor A, B și C, bifând 18 finale

„Îi scoți în minutul 1, nu-și mai revin toată viața”

Gabriel Răduță s-a referit și la actuala situație de la prima reprezentativă, fiind nemuțumit de cum se procedează cu jucătorii tineri: „Am văzut că toată lumea lovește în națională acum, nu e corect. Nu se pot face minuni peste noapte, am ajuns într-o situație favorabilă și puteam profita, dar ne păcăleam. Așa, o luăm de la capăt cu un selecționer bun, care poate construi ceva pozitiv. Este ușor să critici când nu ești în fenomen. Dacă tot am pornit-o pe drumul de a promova tineri jucători, hai să le dăm credit.

 Realitatea e că pe unii îi scoate după câteva zeci de secunde, de nu-și mai revin toată viața. Suntem în 2020, dar gândim ca-n anii 90. Camora e strivit acum. Naționala Germaniei are 20 de jucători naturalizați. E grotesc să-l dărâmi pe Camora. Mai ales de unii foști jucători, care au evoluat în străinătate. Ar trebui să fim atenți la selecție, la testele antropometrice, la creșterea jucătorilor. Cât ai fi de talentat, dacă nu ai forță, viteză, înălțime, nu poți juca la nivel înalt. Doar dacă ești Messi, care are o forță teribilă, nu se clintește la atacurile adversarilor”.

Clasament Liga Elitelor U17

Dinamo, umilită de FCSB în Liga Elitelor! Reacție dură după meci: „Uitați de Academia lui Dinamo! Mi-e și rușine”

Clasament Liga Elitelor U19

Dinamo, umilită de FCSB în Liga Elitelor! Reacție dură după meci: „Uitați de Academia lui Dinamo! Mi-e și rușine”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

O legendă a lui Dinamo nu înțelege situația din club: „E un paradox!” » Avertisment pentru conducere: „Revenim la ce a fost”

Probleme tot mai mari la Dinamo: se adună datoriile pentru „câini”! Suma uriașă pe care Cortacero trebuie s-o achite urgent

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
908431252639885
Lucian Preda  •  12 Octombrie 2020, 17:36

Oare nu cumva juniorii se schimba in fiecare an? Gabi Răduță uita sa ne spună că acum este vorba despre alte promoții, și nicidecum niste copii care au venit la Dinamo odată cu spaniolii. Iar el parca și-a dat demisia, supărat pe Negoiță, nu-mi aduc aminte sa fi fost concediat de noii investitori, așa că, parca... Ce credeți, "ziariștii lu' peste"?

endeavour
endeavour  •  11 Octombrie 2020, 23:02
Postat de tb96 pe 11 Octombrie 2020, 22:31

Tot Radu Petrescu a arbitrat si aici?

Ma uit la poza ta si realizez cat de p r o s t si ticalos esti! Radu petrescu va merita copitatelor.

endeavour
endeavour  •  11 Octombrie 2020, 23:00
Postat de tb96 pe 11 Octombrie 2020, 22:31

Tot Radu Petrescu a arbitrat si aici?

Nu, dar la seniori da! Nu incerca oaie sa justifici furtul! O sa va batem si aici, stai linistit, nu mai da din copită!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează