FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

VIDEO EXCLUSIV Dinamo, desființată de un fotbalist important de la UTA: „Au retrogradat cluburi mai mari și n-a mai plâns nimeni!”

Dinamo și UTA se întâlnesc în etapa cu numărul 2 din play-out. Alexandru Albu (27 de ani), mijlocașul arădenilor, nu are milă de rivalii de astăzi.
Dinamo și UTA se întâlnesc în etapa cu numărul 2 din play-out. Alexandru Albu (27 de ani), mijlocașul arădenilor, nu are milă de rivalii de astăzi.

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2021 17:39 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 17:56

Dinamo și UTA se întâlnesc în etapa cu numărul 2 din play-out. Alexandru Albu (27 de ani), mijlocașul arădenilor, nu are milă de rivalii de astăzi. 

Dinamo se găsește într-o situație delicată. Ocupă loc de „baraj” după prima etapă din play-out și nu mai sperie pe nimeni. Alexandru Albu, mijlocaș aflat și în vederile selecționerului Mirel Rădoi, spune că UTA a venit după cele 3 puncte la București. 

VIDEO Alexandru Albu, tăios la adresa lui Dinamo: „Au retrogradat cluburi mai mari și n-a mai plâns nimeni. N-ar fi o tragedie”

- Alex, cum va fi meciul cu Dinamo de azi? 
- Va fi foarte greu! Dinamo are o echipă bună, jucători cu experiență, buni. Sunt sigur că-s disperați după aceste puncte. Se află jos în clasament, cred că situația e disperată. Noi trebuie să ne facem jocul, ca în ultimele 3 etape. Sunt sigur că dacă vom juca ce am pregătit, cred că putem pleca cu toate punctele. Noi avem o liniște, deși încă suntem în bătaia puștii.

- Ai vreo ambiție personală contra lor?
- Eee. Eu chiar stau în cartierul lor, lângă stadionul Dinamo. Poate cu fratele meu, să am vreo ambiție. Să-l supăr puțin dacă bat Dinamo, el e dinamovist. Dar nu, eu cu orice echipă joc am o ambiție personală pentru că vreau să câștig.

- Ar fi o tragedie retrogradarea lui Dinamo? 
- Au retrogradat cluburi mai mari și nu s-a mai plâns nimeni. De ce să fie o tragedie? Dacă acolo s-a ajuns? Asta e situația, nimeni nu poate spune nimic. Știți ce s-a întâmplat în club! Pe noi n-ar trebui să ne intereseze doar de noi. Tot se vorbește, nu e bine să te bagi în ograda altuia. Dacă mai pierd unul sau două meciuri, nu știu dacă mai pot scoate echipa de acolo. Se vor afunda de tot. Să sperăm că vor pierde prima dată azi. De asta am venit aici! La victorie!

- Am văzut acele imagini de la Arad, cu suporterii, e regretul tău că n-ai simțit până acum galeria aproape? 
- E o durere mare, am simțit puțin acești suporteri, au venit de câteva ori să ne susțină înaintea meciurilor, am văzut și acele imagini, ne-au fost arătate, ceva frumos. Sperăm să scăpăm de pandemie și să fie stadionul plin la fiecare meci.

Dinamo, desființată de un fotbalist important de la UTA: „Au retrogradat cluburi mai mari și n-a mai plâns nimeni!”
Alexandru Albu

- Ce-ți propui de la următorul sezon? 
- Mi-aș dori să rămân la UTA. Familia la fel, am fost primiți bine în oraș, la Arad. Te simți bine când vin oamenii la tine pe stradă. Au contat aceste lucruri mici. Nu știu încă ce o să fie. Ok, și eu îmi doresc să ajung afară, la o echipă puternică. Până atunci sper să salvăm UTA, fără emoții și să-mi iasă jocul în aceste meciuri care au rămas. Poate prind din nou echipa națională. Am ajuns, dar vreau să și joc. Ce-o vrea Dumnezeu!

"Am ales bine Aradul! Îmi place ce am găsit aici. Reprezint un club de tradiție, cu condiții dintre cele mai bune. Acest club merita să fie în prima ligă după atâția ani"

Citește și alte știri din play-out-ul Ligii 1:

Liga 1, program etapa 5. Iată când se joacă prima finală a play-off-ului + 4 meciuri în ziua de Paște!

Hagi, înapoi pe banca Viitorului? „Gică, pune înapoi salopeta și treci la treabă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
blackhans
blackhans  •  21 Aprilie 2021, 01:10
Postat de goggu.mecanicul pe 20 Aprilie 2021, 21:46

Nu degeaba e fcsbist, auzi la pr0st0vanu asta, ca n-ar fi o tragedie, pai cum ar fii bah ca UTA ( tot o echipa de traditie la care joci) sa pice in B, pai voua chiar nu v-ar simti nimeni lipsa, echipa cu 6 titluri si alea luate cu noroc.

v-au retrgradat astia bai gymd. ha ha ha. chiar nu-i o tragedie ca va desfiintati pentru ca,chiar va desfiintati.

1507261266339227
Mihai Costache  •  20 Aprilie 2021, 22:59

Cine *** *** e acest Alexandru albu? =))))) și care sunt cluburile mai mari ca Dinamo care au retrogradat???sa vorbească cu subiect și predicat dacă tot are sânge în instalație

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno290
creeperno290  •  20 Aprilie 2021, 22:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează