Comentarii (20)
cry_67
cry_67  •  21 Aprilie 2021, 11:55

Ce tot sperante si tot pulsare de bani catre niste ***!? Afara cu totii!!! De 12 ani ne tot chinuim si tot carpim, DAR NICIODATA nu venim si spunem.. "GATA! STOP! Tragem linie si reconstruim totul! Facem selectie riguroasa, vine doar cine merita si stie sa FACA MACAR O PRELUARE, reorganizam totul.. o luam din Liga 4 si gata!" .. in schimb, venim si tot carpim cu nenorocitii astia de jucatori ce habar nu au sa faca o preluare (singuri fiind cu balonul).. sare mingea din ei zici ca loveste peretele de la sala polivalenta!!!! Sa va fie rusine la toti si sa plecati unde puteti numai sa nu va mai vad la DINAMO! Ne-ati ingropat de 12 ani de zile si ne mancati toti nervii.. dar bani stiti sa cereti!!!! PENTRU CE SA VA MAI PLATIM jucatori de plastelina ce sunteti!!!!!! AFARA CU TOTII!!!! AFARA DE LA DINAMO PANA LA ULTIMUL si sa O LUAM DE LA ZERO cu forte proaspete si cu oameni de valoare, nu caricaturile astea!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cry_67
cry_67  •  21 Aprilie 2021, 11:50

AFARA CU TOTII!!!!!!!

scorpio2808
scorpio2808  •  21 Aprilie 2021, 11:48

INCA SE POATE! Poate parea paradoxal, dar jocul nu e atat de rau. Nu are cine s-o bage in poarta, dar nu suntem catastrofe fata de echipele din coada. Avem portari, avem banda stanga cu Filip si Fabrini care merge bine, avem mijlocas in dreapta care e decent, chiar daca a ratat penalty. Avem atacant care culege mingile aruncate in fata, din pacate nu are destule centrari, il avem la mijloc pe Anton care nu joaca rau. Nu exista fundasi centrali, aici e buba mare. Bejan, Puljic si Ricardo din pacate sunt pericol maxim. Bejan e atat de usor de depasit, Pujlic e greoi si faulteaza in careu si in preajma lui iar Ricci nu e niciodata unde trebuie. Nici n-ar trebui sa joace vreodata fundas central. Poate ar trebui sa ne aparam cu mai multi oameni in loc sa construim si sa fim surprinsi pe contre. SA CREDEM!

514091889218839
Mihai Buzea  •  21 Aprilie 2021, 11:29

Nu vă faceți griji. Burleanu veghează!!!!

bjk86
bjk86  •  21 Aprilie 2021, 11:27

Imi pare rau sa o spun dar s-a cam terminat, Dinamo e 95% retrogradata, nu prea vad ce echipa e mai slaba ca Dinamo, poate doar poli Iasi.. Ce ma deranjeaza pe mine e faptul ca nu vad deteminare, atentie, luciditate, vad unii jucatori cum paseaza fara sa gandeasca, se complica aiurea, nu au nici o idee de joc etc, sincer, nu inteleg cum au ajuns acesti jucatori la un club precum Dinamo, un club care ar trebui sa aiva scouteri care sa urmareasca niste jucatori, sa-i vada cum joaca, ce calitati/defecte au etc. La Dinamo se aduc jucatori cumparati ca la obor, te duci in targ, vezi varza, o cumperi, ca doar e doar o varza, ce mai conteaza ca e crescuta cu chimicale, ca e chircita, ca nu are gust etc, astea sunt doar detalii. Cam asa e si cu jucatorii transferati de Dinamo, se uita cineva pe net dupa fotbalisti, gaseste pe unul care e liber de contract, vede ca joaca pe un post pe care ai nevoie, se mai uita putin pe unde a jucat la viata lui acum o eternitate si gata, e bun de luat, nu conteaza ca nu are nici o calitate notabila, conteaza doar ca e "fotbalist", ca e de nivelul ligii a IV-a, nu mai conteaza, e fotbalist si gata, e ce trebuie...

calinescu_
calinescu_  •  21 Aprilie 2021, 11:09

Nu inteleg cum un atrenor din tata-n fiu nu intelege fotbalul ...!!!! Punctul slab este la mijloc unde Rauta si Gol fac un mare gol. Acolo trebuie readus Anton langa Echman sau Rici ....!!! Sorescu nu mai stie in fata si trebuie pastrat fundas dreapta . Iata cum ar putea arata un 11: Kongsawn -- Sorescu ; Pulici ; Echman; Radu ;--- Anton, Rici Grigore--- Mihaiu(Fabrini) , Nemec ,Nepomuceno(Filip) ; !!!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Aprilie 2021, 10:50

ESANU - R.ZAMFIR , ALBENTOSA , NEMEC , A.RADU - SORESCU , S.FILIP - MIHAIU , MAGUREANU , BANI - BLEJDEA !!!

magic4ever
magic4ever  •  21 Aprilie 2021, 10:22

Ehmann si Bejan sunt catastrofe de fundasi...il tinem pe capitanul Puljic rezerva si jucam cu Ehmann si Bejan...vai de el de antrenor ..

catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Aprilie 2021, 10:21

Nu e o contradictie in termeni sa dai portarului Utei nota 8 , iar la dinamovisti numai 3 si 4? Adica de ce a luat ala 8, daca nu pt parade repetate f bune? Deci s-a tras destul de bine spre poarta lor. Da cine a tras bine daca toti au fost de nota 3 ?

popescu222
popescu222  •  21 Aprilie 2021, 10:18

Cel mai bun de pe teren, portarul oaspetilor. Cu toate astea, toata echipa gazdelor are 3 si 4. Atunci cine l-a pus in evidenta pe portarul oaspetilor???? Nu mai zic ca sa-i dai 4 lui Uhrin cand echipa a atacat continuu, si 7 lui Balint ca a tinut cu dintii de un gol norocos, e ridicol.

Comentează