FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo va avea tricouri speciale la primul meci din play-out

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 20:00

Suporterii din PCH au anunțat că jucătorii lui Dusan Uhrin vor juca și în etapa inaugurală din play-out în tricourile speciale de la Derby de România, care aveau pe piept sloganul „Doar Dinamo București” și site-ul socios „programddb.ro”.

Dinamo va debuta în play-out pe teren propriu, împotriva celor de la Academica Clinceni. „Câinii” au ajuns la o înțelegere cu firma de pariuri care sponsorizează clubul și vor face reclamă programului prin care fanii încearcă să sprijine financiar clubul.

Suporterii din „DDB” au investit 700.000 de lei la club, pentru a se plăti salariile restante și a se obține licența. 

Cei de la club au fost de acord cu planurile suporterilor, astfel că Fabbrini și compania vor evolua iar cu tricourile din derby în meciul cu Academica Clinceni.

Vezi și:

PROGRAM PLAY-OUT // Cu cine joacă Dinamo și Viitorul în prima etapă + cum arată clasamentul după înjumătățirea punctelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
magic4ever
magic4ever  •  25 Februarie 2020, 10:27

Uhrin a dovedit iar cat de mediocru este in meciul cu Gaz Metan cand a jucat iar cu gafeorul de Popescu...cand joaca Popescu, Dinamo pierde 100%...Grigore are 5 clase peste Popescu!

rocky2
rocky2  •  24 Februarie 2020, 23:34
Postat de johnwick_chapter2 pe 24 Februarie 2020, 23:17

numa 10 comment la un articol despre rinamu? da unde-s toate urechelnițele care au stat ascunse 90 de min. sambata? dd spre B

Au fost cu totii cand au ras cu pofta de clona fcsb si de pseudovedetele lor Acum probabil va pregatesc alte veste ros-albe pentru sarbatorirea cvintuplei isorice!

babacloanta
babacloanta  •  24 Februarie 2020, 23:21
Postat de johnwick_chapter2 pe 24 Februarie 2020, 22:48

play-out placut, talparinisti si ockgnene

de 6 ani va dam .....2-1 nu uita voi astia cu masini de pesti cu patron fara cap si care s-a spanzurat de deget pt ca,capul la pierdut dupa meciul cu ortughezii ..sa va adresati cu SEFU .batem la voi pe unde va pridem ,mai faceti un egal cand arbtri joaca si ei la voi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează