FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Victor Becali acuză: „Cum să-l aduci la Dinamo?! Nu a mai antrenat de 5-6 ani!”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 10:42 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 11:40

Victor Becali a comentat situația complicată de la Dinamo și a vorbit despre viitorul echipei.

  • CSU Craiova – Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, TV Telekom Sport și Digi Sport. 

Agentul este de părere că numirea lui Dario Bonetti a fost o decizie greșită și crede că pe Dinamo o așteptă un sezon extrem de complicat.

Victor Becali acuză: „Cum să-l aduci pe Bonetti la Dinamo?! A antrenat cât am antrenat și eu”

„Este foarte greu pentru oricine să facă ceva la Dinamo! Nu știu... Cu fotbaliști care nu au jucat ce poți face?  Doar Cosmin Matei a jucat la Farul. Nica nu a mai jucat de ani de zile, Torje a mai jucat, dar nu e suficient... 

Dinamo trebuie să joace cu tinerii de multă vreme. Nu ar fi ajuns în situația asta. Când a venit Bratu și ziceam eu... Nu ar fi fost în situația asta, tineri iar fi crescut.

Categoric obiectivul e salvarea de la retrogradare. Dacă aduci antrenor care nu a mai antrenat de 5-6 ani... Cum să-l aduc pe Bonetti?! Ce a antrenat? A antrenat ca mine, cât am antrenat și eu. Ce vrei să faci? Au avut noroc cu Voluntari și Clinceni și s-au îmbătat cu apă rece. Se vedeau în play-off”, a spus Victor Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal”

Nu înțeleg de ce nu l-a vândut pe Sorescu. Au fost discuții cu FCSB și Legia Varșovia. Nu dai jucători la FCSB?! Tu nu ai ce să mănânci și nu dai jucători la FCSB – Victor Becali 

  • Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a obținut două victorii (3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni) și 6 înfrângeri, printre care 0-6 cu FCSB. După plecarea lui Italia, de pregătirea echipei se ocupă secundul Sorin Colceag.

Doi pentru un loc la Dinamo: Rednic și Bergodi 

Mircea Rednic (59 de ani) urma să aibă ieri o întâlnire cu Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, și cu Nicolae Badea, omul care conduce clubul din umbră. Conform surselor GSP, întrevederea a fost pusă pe hold, întrucât clubul din Ștefan cel Mare are în acest moment un antrenor principal - pe Dario Bonetti, care nu și-a reziliat acordul cu „câinii”! -, astfel că orice altă discuție poate periclita atât situația lui Mircea Rednic, cât și pe cea a grupării.

Mai mult, Rednic a transmis clar celor de la Dinamo că este interesat de negocieri, dar mai întâi să rezolve situația lui Bonetti. „Atât timp cât Dinamo are antrenor, nu avem cum să ne vedem! După, da”, le-a transmis tehnicianul care a cucerit ultimul titlu de campion pentru roș-alb

Dacă negocierile cu Mircea Rednic se vor bloca definitiv, Dinamo va reveni la varianta Cristiano Bergodi. Italianul a fost dorit înaintea „Puriului”, doar că a întârziat să dea un răspuns, nefiind mulțumit de salariul propus.

VIDEO Meci tare în Liga 1! Totul despre CSU Craiova - Dinamo 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic ar vrea să lucreze cu Ioan Andone la Dinamo! Răspunsul „Fălcosului”: „Vin doar șeful lui”

Mircea Rednic pune o mare condiție înainte de a continua negocierile cu Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  26 Septembrie 2021, 09:33
Postat de cornelcc pe 25 Septembrie 2021, 19:55

Visezi degeaba la banutii impresarilor! Cum clubul dinamo a fost reprezentat in proces doar in boxa acuzatilor, prin ilustrii borcea, netoiu, victor si ghiolbani becali, evident ca nu se putea constitui in parte civila (vatamata). Ar fi cerut despagubiri chiar de la ..... ei! Asa ca i-ati gandul de la bani. Ramane doar sa cotizati voi cu alocatiile copilasilo pentru cresterea averilor ddb-istilor, a zavaleanului si evident a lui muri, care nu e acolo pe gratis, ca sa ajute clubul cu “priceperea” lui in insolventa! Este acolo pe bani multi ca sa fie sigur ca intrati in faliment! Daca nu crezi, intreaba-l pe neputinta!

Ca intotdeauna esti disperat sa bagi batul pe la gard. Nu vezi ca esti zero la logica? Deci DDB, Muresan si Zavaleanu sunt la Dinamo ca sa 'mulga' clubul, dar si sa-l falimenteze Pai daca-l falimenteaza, cum il mai mulg?? Plus ca dedebistii sunt suporteri patimasi, iar la cei 2 domni nu am niciun motiv sa ma indoiesc de capacitatea lor profesionala si de probitatea lor morala. Concepte imposibil de inteles pt tine

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  25 Septembrie 2021, 23:08

becali victor are un razboi mai vechi cu bonetti pentru ca la facut pe borcea *** iar pe fratii ia numit ***. Dar lasa-nd razboiu asta deoparte, victor becali are dreptate, a fost un somer si se vede ca nu a antrenat de 10 ani. Sper sa vina Rednic si sa le inchida gura tuturor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  25 Septembrie 2021, 22:40

Ai fi vrut ca muresan sa munceasca pe 2 mici si o bere? E normal sa aiba salariu demn de presedinte de club

Vezi toate comentariile (22)
Comentează