FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Victor Becali nu e fanul lui Bonetti: „Eu pe el l-aș fi pus antrenor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 iulie 2021 17:15 / Actualizat sambata, 17 iulie 2021 17:38

Victor Becali consideră că Dinamo ar fi putut să-l numească antrenor pe Florentin Petre (45 de ani).

„Putea să fie Petre Florentin antrenorul lui Dinamo, care a făcut ceva pentru echipă, putea să fie orice alt jucător care a făcut ceva pentru Dinamo”, a declarat Victor Becali, conform digisport.ro.

Iuliu Mureșan ce poate să facă? A făcut ce a făcut când a avut Paszkany bani și a făcut treabă la CFR”, a mai spus Becali, un dinamovist declarat.

Florentin Petre, propus de Victor Becali la Dinamo

Florentin Petre și-a făcut junioratul la Dinamo și a evoluat pentru „câini” între 1994 și 2006, perioadă în care a câștigat trei titluri, cinci Cupe și o Supercupă a României. A înscris 43 de goluri în 259 de meciuri în Liga 1, fiind extrem de iubit de galeria roș-albilor.

Ca antrenor, fostul căpitan al „câinilor” le-a mai pregătit pe Dinamo II și Foresta. Din august 2018 o conduce pe Dacia Unirea Brăila.

Dario Bonetti, prezentat oficial la Dinamo: „Voluntari nu e Real Madrid”

Dario Bonetti (59 de ani) a susținut vineri prima conferință de presă de la revenirea la Dinamo.

„Mă bucur că mi s-a oferit această oportunitate. Cunosc toate problemele financiare, dar problema mea este alta. Jucătorii sunt în urmă cu pregătirea. Avem jucători tineri de foarte bună calitate, dar au nevoie de timp. Au nevoie de răbdare, să crească lângă niște jucători de calitate. Sunt jucători născuți în 2003, 2004. 

În acest moment încerc să îi cunosc și să creez o echipă competitivă. Trebuie să fim realiști, va fi greu în primele meciuri. Am avut doar o săptămână de pregătire. Vom încerca să construim o echipă pe placul suporterilor, dar avem nevoie de răbdare. 

Nimic nu este sigur în fotbal! FC Voluntari nu este Real Madrid, îi respectăm, dar nu ne temem. Pe mine mă îngrijorează doar problemele de ordin fizic. Avem în lot jucători care pot surprinde”, a spus Dario Bonetti.

Dezbatere GSP » Va reuși Dario Bonetti la Dinamo?

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Vești dezastruoase dinspre Dinamo: doi jucători importanți, OUT înaintea meciului cu Voluntari

Promisiunile lui Muri » Iuliu Mureșan spune că 3 jucători importanți ar putea continua la Dinamo: „Am găsit o înțelegere”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dd_696
dd_696  •  19 Iulie 2021, 06:33

:)))))))))))))))) asta sa-si dea cu parerea in puscarie cu colegii lui

dragdim
dragdim  •  18 Iulie 2021, 00:03

Primele 5-6 etape nu cred ca luam 4 puncte, dar cu siguranța copiii ăștia vor face mai multe puncte decât au făcut “vedetele” anul trecut. 2 egaluri și 11 înfrângeri in 13 meciuri nu e un record prea greu de bătut.

glancetry
glancetry  •  17 Iulie 2021, 20:57
Postat de goggu.mecanicul pe 17 Iulie 2021, 18:22

Normal ca la propus clanu pe petre si nu pe bonetti pentru ca de aia este iubit DARIO, a avut cojones sa se ia de fratii smenari.

faliment placut prostule. cum bah sa il aduci pe boineta carenici macar nu mai este antrenor? wtf?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează