FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN MARBELLA

DINAMO // VIDEO 5 idei de la Florin Prunea la finalul cantonamentului: „Dacă nu batem, stop joc” + „Nu mai pleacă nimeni”

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 18:03

Florin Prunea (51 de ani), președintele lui Dinamo, a oferit un interviu în care a vorbit despre șansele la play-off ale roș-albilor și despre politica de transferuri a clubului din „Ștefan cel Mare”.

5 idei de la Florin Prunea la finalul cantonamentului lui DINamo:

1. „Șanse la play-off? Sunt de acord cu Dusan, cu băieții, că depindem de prima etapă. Batem, continuăm să visăm la play-off, dacă nu, stop joc. Cupa României este o prioritate, e cel mai ușor drum spre Europa".

2. „Nu cred că vom găsi înlocuitor pentru Dan Nistor, fiindcă e de neînlocuit. Diego Fabbrini e altceva. E tehnic, aleargă la fel de mult, dar în România sunt rari jucătorii precum Nistor".

3. „Mai căutăm să îmbunătățim lotul, dar e greu să găsești jucători în pauza de iarnă. Dacă nu vom găsi, acesta e lotul cu care abordăm sezonul de primăvară. Nu mai pleacă nimeni".

4. „Eu n-am fost supărat pe patronul echipei, a rămas să ținem legătura mai des, pentru că au ajuns la urechile dânsului foarte multe dezinformări, a fost și dânsul mirat. I-am zis adevărul la multe lucruri la care a fost influențat. Am contract până în vară, iar, dacă va fi mulțumit de munca mea, vom continua. Dacă nu, ne strângem mâna. Patronul vrea să vândă echipa, dar nu oricum și oricui".

5. „Din punctul de vedere al patronului, n-am fost niciodată pe lista neagră. Domnul Negoiță m-a anunțat că salariile se vor plăti, regulile sunt clare. La alte echipe sunt probleme și mai mari. Nu pot exista divergențe între mine și Bogdan Bălănescu, l-am avut subordonat. Vorbim zilnic, acum, fiecare își vede de treaba lui. În ultima perioadă, a fost un scurtcircuit, dar am avut o discuție în fața patronului".

+6 FOTO

vezi și:

VIDEO Gigi Becali i-a desființat pe Hora și pe Gardoș: „Vrei să joace Becali? Nu poate! Vai, vai, vai, ce rău a fost Becali”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
nomadu71
nomadu71  •  23 Ianuarie 2020, 12:04
Postat de nomadu71 pe 23 Ianuarie 2020, 12:02

Bravo, Peunea ! Tipic românesc: închizi ochii la tot ce este anormal, evident aberant și periază-l pe negoiță, că de acolo îți vine simbria - tot ce contează ! În rest, cum este obișnuit ăla , la umolințe te faci că e albă în loc de neagră și alții să muncească pe datorie... bună treabă!

*Corecție : Prunea....umilințe

nomadu71
nomadu71  •  23 Ianuarie 2020, 12:02

Bravo, Peunea ! Tipic românesc: închizi ochii la tot ce este anormal, evident aberant și periază-l pe negoiță, că de acolo îți vine simbria - tot ce contează ! În rest, cum este obișnuit ăla , la umolințe te faci că e albă în loc de neagră și alții să muncească pe datorie... bună treabă!

mir21
mir21  •  23 Ianuarie 2020, 08:59
Postat de creeperno999 pe 22 Ianuarie 2020, 22:42

Playoff anul viitor

La anul si la multi ani

Vezi toate comentariile (9)
Comentează