LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu, „înțepat” la GSP Live de un fost golgeter al „câinilor”: „Azi îți zâmbește, mâine te trimite la origini”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 17:26

Claudiu Vaișcovici (57 de ani), fost jucător la Dinamo și membru în Asociația „Doar Dinamo București”, l-a caracterizat pe Cornel Dinu, „stâlpul” grupării „Dinamoviști pentru Dinamo”, cealaltă formațiune de tip socios care dorește să preia clubul de la Ionuț Negoiță.

Vaișcovici a dialogat cu jurnalistul Victor Vrînceanu pe tema neînțelegerilor dintre cele două asociații socios, care au ajuns la un moment dat chiar să se judece în instanță.  

„Nea Cornel are acea răutate în gură, dar în suflet nu o are. El azi zâmbește și-ți vorbește frumos, mâine te trimite la origini. Așa e el, n-ai cum să-l schimbi, n-a reușit nimeni să-l schimbe. 

Sigur vor exista astfel de discuții (n.r. privind o reconciliere între cele două asociații socios), mai devreme sau mai târziu trebuie să se discute aceste lucruri. Nu știu dacă voi vorbi eu, nu sunt o fire prea diplomată. Aici trebuie să ai tact, alte persoane ar trebui să participe”, a spus „Cleo” Vaișcovici, la emisiunea GSP Live.

În prezent, două asociații de tip socios, una condusă de Cornel Dinu, iar cealaltă de PCH, își propun fiecare să preia puterea în „Ștefan cel Mare”.

Match preview Hermannstadt - Dinamo: 

Vezi și: 

Dinamo. În ziua când pot urca în play-off, „câinii” lui Dusan Uhrin tremură: o cifră importantă e HORROR!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
maccsero  •  07 Decembrie 2019, 20:12

Pot să discute mult și bine, tot n-o să facă nimic. Динамо nu poate fi deținut de socios, că se scufundă într-un an. Eu aș fi încântat, dar n-am norocul ăsta.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Sferturi: Inter-Leverkusen
Digi 1 , Look Sport, Telekom
22:00 Europa League
Man. United - Copenhaga
Digi 2, Look Plus, Telekom
Program TV complet

Liga 1