FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea dă o veste bună despre accidentarea lui Neicuțescu: „Sperăm să joace după o lună”

Articol de , - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 11:30

Dinamo și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc astăzi, de la 20:30. Florin Prunea, președintele „câinilor”, e sigur că formația din Ștefan cel Mare va termina sezonul regulat pe loc de play-off.

  • Dinamo - Gaz Metan e astăzi, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

...despre meciul cu Mediaș: „Este ultima etapă a turului. Vrem o victorie. Suntem pentru prima dată aproape de a intra în obiectiv. Vom câștiga cele trei puncte și vom intra în primele 6. Mă bazez pe echipă, pe antrenor. Avem atitudine. Sperăm să vină în număr cât mai mare spectatorii. Meciul cu Mediaș e cel mai greu. Jucăm cu cea mai bună echipă, asta să știm. Apoi avem timp după și pentru Viitorul, CFR Cluj. Suntem la mâna noastră pentru accederea în play-off!”

...despre accidentările lui Neicuțescu și Montini: „Sunt doi jucători cu evoluții foarte bune. Mattia are o accidentare nu foarte gravă. Neicuțescu nu va sta trei luni. Așteptăm controlul medical, apoi vom vedea ce operație va face. Noi sperăm să fie doar meniscul. După o lună, o lună și jumătate sperăm să joace”.

...despre Slavko Perovic: „Trebuie să arate ce poate. Întârzierea nu e nici din cauza lui, nici a noastră, După a ce a făcut un control i s-a dat drumul. Nu a depins de nimeni. Mai are de recuperat din punct de vedere fizic. Ne va ajuta mult. Are viza medicală și poate juca fără probleme. Doar Dusan va hotărî când intră pe teren”. 

Vezi și:

Dan Nistor, ridicat la rang de simbol » Fanii au cerut să aiba poză ca Hîldan, pe autocar: „Reprezintă spiritul lui Dinamo!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează