LIGA 1  ·  DINAMO - FCSB 2-1

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Frații Stoica au comentat KO-ul încasat de Slavko Perovic: „N-a simțit nimic. A avut noroc”

Articol de — Marti, 18 Februarie, 10:47

Frații Bogdan și Andrei Stoica, doi dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, au fost invitați în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde au vorbit și despre lovitura groaznică încasată de Slavko Perovic de la Iulian Cristea în derby-ul Dinamo - FCSB 2-1. 

„Cristea a dat bine! Într-un sport ca fotbalul, nu-și avea rost o astfel de lovitură. A fost o lovitură foarte foarte dură. Nu pot să-mi dau seama ce a simțit Perovic, mai ales că e un sportiv care nu e obișnuit cu loviturile. A fost un knock-out, a căzut direct cu fața de teren. 

Trebuie să facă o perioadă de recuperare, să-și facă un computer tomograf să vadă dacă a suferit și creierul. Creierul e primul afectat după un knock-out”, a spus Bogdan Stoica, acesta fiind completat imediat de fratele său:

 „Steliștii sunt luptători buni! În momentul în care a fost făcut KO, Perovic nu a simțit nimic. Apoi a simțit durerea. Nimeni nu și-ar fi dorit să fie în locul lui. Sperăm să nu-i poarte ranchiună celui care l-a lovit.

Bine că nu a fost lovitura mult mai dură, să rămână cu sechele. Uneori, căzătura poate să fie mai periculoasă decât lovitura”, a spus Andrei Stoica, la emisiunea GSP Live. 

Slavko Perovic, făcut KO în Dinamo - FCSB 

În minutul 44 al primei reprize, Slavko Perovic a primit o lovitură în cap de la fundașul Iulian Cristea și a rămas inconștient pe gazon. Ulterior, a fost dus la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Vezi și: Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (4)

 •  19 Februarie 2020, 19:50
Postat de nestramutat pe 18 Februarie 2020, 19:01

Fecesebistii au nenorocit multi fotbalisti de-a lungul timpului...

pai degeaba sunt numiti cainii rosii ?!

elgabri  •  19 Februarie 2020, 05:52

Da cine s Scoica astia ?

Dinu Stefan  •  19 Februarie 2020, 00:04
Postat de nestramutat pe 18 Februarie 2020, 19:01

Fecesebistii au nenorocit multi fotbalisti de-a lungul timpului...

atat de tare l-a durut,incat inainte sa plece salvarea sa ridicat in pfund sa salute galeria ! daca nu-l tineau medicii se ducea sa faca ham-ham-ham !

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1