LIGA 1  ·  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ioan Filip e gata să preia banderola lui Dinamo: „Am toate calitățile pentru a fi căpitan”

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 16:56

Ioan Filip (30 de ani) ar putea deveni noul căpitan al lui Dinamo, după plecarea lui Dan Nistor la CS Universitatea Craiova. Mijlocașul se luptă pentru banderolă cu fundașul croat Ante Puljic, dar și cu Deian Sorescu.

Din Spania, fotbalistul a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, în care a pus pe tapet calitățile care-l recomandă pentru a prelua banderola lui Dinamo. Filip a vorbit și despre alte teme de actualitate din „Ștefan cel Mare”. 

...Ioan Filip, despre șansele la play-off: „Sperăm să câștigăm cele 4 meciuri rămase din sezonul regulat. Șansele sunt mici, trebuie să batem tot, iar celelalte echipe să se încurce”.  

...Ioan Filip, despre posibilitatea de a ajunge căpitan: „E o onoare să fiu propus pentru postul de căpitan al lui Dinamo. Un lider trebuie să fie un model, un bun organizator, să-și ajute colegii și cred că mă înscriu în aceste calități. Îmi place să-mi organizez colegii, să vorbesc, să-i țin în priză pe băieți”. 

...Ioan Filip, despre vânzarea clubului: „E greu să mai cred ceva după atâta timp. Dacă s-ar întâmpla, ar fi bine pentru Dinamo. Această echipă e un brand, e cam singurul rămas în Liga 1„. 

...Ioan Filip, despre salariile restante: „Ne-a intrat un salariu, așa cum ni s-a promis. Noi ne pregătim în continuare și mergem încrezători spre meciurile oficiale. Atmosfera e bună, e cald, terenurile sunt bune. Plaja nu ne interesează, avem alte obiective.

...Ioan Filip, despre plecarea lui Nistor: „E o pierdere mare, normal că e o pierdere. Nistor și Fabbrini sunt jucători diferiți, nu pot fi comparați. Diego driblează mai mult, Dan pasa mai mult”. 

Vezi și: La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (16)
vasy86le  •  17 Ianuarie 2020, 12:10

Clampaul asta vrea sa fie capitan? chiar nu are un pic de bun simt? Ce mare realizare a facut el de cand e la Dinamo? trec adversarii pe langa el ca intercity prin halta..

Costel Pisleaga  •  16 Ianuarie 2020, 23:02

NIVEL FOTBALISTIC ..........LIGA 2A SI VREA SA FIE CAPITANUL LUI DINAMO !!!!!!!!!!! situatia e grava rau d tot !!!

creeperno999  •  16 Ianuarie 2020, 22:57

Grupa b din champions league poate

Vezi toate comentariile (16 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1