FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ioan Filip e gata să preia banderola lui Dinamo: „Am toate calitățile pentru a fi căpitan”

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 16:56

Ioan Filip (30 de ani) ar putea deveni noul căpitan al lui Dinamo, după plecarea lui Dan Nistor la CS Universitatea Craiova. Mijlocașul se luptă pentru banderolă cu fundașul croat Ante Puljic, dar și cu Deian Sorescu.

Din Spania, fotbalistul a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, în care a pus pe tapet calitățile care-l recomandă pentru a prelua banderola lui Dinamo. Filip a vorbit și despre alte teme de actualitate din „Ștefan cel Mare”. 

...Ioan Filip, despre șansele la play-off: „Sperăm să câștigăm cele 4 meciuri rămase din sezonul regulat. Șansele sunt mici, trebuie să batem tot, iar celelalte echipe să se încurce”.  

...Ioan Filip, despre posibilitatea de a ajunge căpitan: „E o onoare să fiu propus pentru postul de căpitan al lui Dinamo. Un lider trebuie să fie un model, un bun organizator, să-și ajute colegii și cred că mă înscriu în aceste calități. Îmi place să-mi organizez colegii, să vorbesc, să-i țin în priză pe băieți”. 

...Ioan Filip, despre vânzarea clubului: „E greu să mai cred ceva după atâta timp. Dacă s-ar întâmpla, ar fi bine pentru Dinamo. Această echipă e un brand, e cam singurul rămas în Liga 1„. 

...Ioan Filip, despre salariile restante: „Ne-a intrat un salariu, așa cum ni s-a promis. Noi ne pregătim în continuare și mergem încrezători spre meciurile oficiale. Atmosfera e bună, e cald, terenurile sunt bune. Plaja nu ne interesează, avem alte obiective.

...Ioan Filip, despre plecarea lui Nistor: „E o pierdere mare, normal că e o pierdere. Nistor și Fabbrini sunt jucători diferiți, nu pot fi comparați. Diego driblează mai mult, Dan pasa mai mult”. 

Vezi și: 

OFICIAL Valentin Lazăr la Dinamo » A făcut vizita medicală, iar vineri ajunge în Spania

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
vasy86le
vasy86le  •  17 Ianuarie 2020, 12:10

Clampaul asta vrea sa fie capitan? chiar nu are un pic de bun simt? Ce mare realizare a facut el de cand e la Dinamo? trec adversarii pe langa el ca intercity prin halta..

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  16 Ianuarie 2020, 23:02

NIVEL FOTBALISTIC ..........LIGA 2A SI VREA SA FIE CAPITANUL LUI DINAMO !!!!!!!!!!! situatia e grava rau d tot !!!

creeperno999
creeperno999  •  16 Ianuarie 2020, 22:57

Grupa b din champions league poate

Vezi toate comentariile (16)
Comentează