FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță nu-l iartă pe Constantin Anghelache în „cazul Ionuț Șerban”: „Bălănescu i-a spus, dar a făcut cum a vrut el”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 14:25

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a abordat la emisiunea GSP Live și subiectul Ionuț Șerban, 24 de ani, fotbalist la care „câinii” nu pot renunța din cauza unei clauze setate de fostul președinte Constantin Anghelache. 

Negoiță n-a ezitat să-l taxeze pe fostul președinte din „Ștefan cel Mare”. Interesant este că actualul finanțator al lui Dinamo neagă faptul că ar avea o relație de rudenie cu Anghelache, deși acesta susținea că Negoiță îi e nepot.  

„Bălănescu îi spunea lui Anghelache: «Nea Costică, nu e bine ce faci, contractul acesta nu e în regulă». Până la urmă, a făcut cum a vrut pentru că era președinte și avea drept de semnătură. Îmi pare rău, dar mi s-a părut ceva dubios.  

S-a deschis un litigiu pe care îl vom câștiga. Oricum, clauza respectivă e aberantă”, a declarat Negoiță, la emisiunea GSP Live. 

„Nu știu dacă suntem rude. El așa spune, dar eu n-am analizat arborele genealogic. Eu nu știu asta. Probabil are altele informații” 
- Ionuț Negoiță, despre Constantin Anghelache

Șerban a venit la Dinamo în 2013, de la Sportul, iar Vasile Șiman a introdus o clauză specială. Dacă jucătorul va deveni liber de contract sau dacă va fi vândut, dinamoviștii vor trebui să-i dea lui Șiman 1 milion de euro. Astfel, singura variantă pentru ca Dinamo să nu achite această sumă este să-i prelungească în mod constant contractul!

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță nu-l iartă pe Constantin Anghelache în „cazul Ionuț Șerban”: „Bălănescu i-a spus, dar a făcut cum a vrut el”

70 de meciuria strâns Ionuț Șerban la Dinamo, din 2013 până în prezent: a înscris un gol și a oferit 3 pase decisive

Vezi și: 

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță se ia de suporterii „câinilor”: „Au pretenții și sunt vocali, dar se plâng că e 15 lei biletul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno999
creeperno999  •  24 Ianuarie 2020, 23:09

Scapam de clauza numai daca moare siman ala. Nu ca as dori asta heheh

realdeal
realdeal  •  24 Ianuarie 2020, 18:12

si inca ceva,in astia 7 ani,serban ala a costat 450 de mii de euro la cumparare si inca cel putin 450 de mii din salarii 5500 de euro pe luna ori 84 de luni. deci aproape milionu s-a dus deja pe serban. plus ca din vara baiatru vre 8 mii de euro pe luna si nu 5500 cat castiga acum. repet,deja pentru serban s-au platit aproape un milion de euro fara absolut niciun beneficiu.

realdeal
realdeal  •  24 Ianuarie 2020, 17:56

deci se fac imediat 7 ani de cand l-au cumparat pe serban si negoitza chiar crede ca o sa castige ceva in procesul privind clauza de 1 milion de euro? asta este gluma anului. pai sunt zeci de asemenea clauza,cu sume mult mai mari. daca Steaua il vinde pe miron ala cu 10 milioane de euro,2 milioane se duc la botosani. deci clauza aia nu este abuziva. exista o singura sansa sa scapi de ala fara sa dai bani,dar nu o sa iti dau solutia aici ci contracost in privat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close