FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Viorel Cataramă s-a luat de Gigi Becali: „Eu nu sunt ca el” » Patronul FCSB a replicat repede: „Nu va face treabă la Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 16:25

Viorel Cataramă s-a întâlnit astăzi cu Ionuț Negoiță pentru primele tratative în contextul achiziționării pachetului majoritar de acțiuni la Dinamo. După această discuție, Cataramă a oferit un video-interviu amplu pentru GSP.ro. Și-a prezentat concepțiile despre fotbal, ce strategie ar vrea să aplice la alb-roșii, dar l-a „înțepat” și pe Gigi Becali. 

„Eu îl apreciez pe Gigi Becali pentru modul în care el a făcut rezultate, dar nu pot, nu sunt și nici nu voi fi ca el. Eu vin cu un alt concept, cel al cluburilor europene, precum Barcelona, Real Madrid sau Manchester United, unde întreaga răspundere a performanței revine profesioniștilor angajați”, a declarat Cataramă pentru Gazeta Sporturilor.

„Împrumutul cluburilor a fost una dintre nenorocirile fotbalului românesc”

Cataramă, candidat la prezidențialele din 10 noiembrie, exclude posibilitatea ca el să devină doar un creditor al clubului și explică pe larg strategia sa.

Nu vin cu un împrumut. Nu accept această variantă. A fost una dintre nenorocirile fotbalului românesc faptul că acționarii au tot împrumutat cluburile. La Dinamo va fi sub formă de capital social.

Să spunem că eu cumpăr 51% din acțiuni cu un leu. Dacă vreau să investesc o sumă de bani, se convoacă adunarea generală a acționarilor și se hotărăște majorarea capitalului. Astfel, pot crește acțiunile mele”, a mai spus Viorel Cataramă.

Gigi Becali: „Cataramă nu se pricepe la fotbal! Trebuie să bage 10 milioane de euro” 

În replică, Gigi Becali nu crede că Viorel Cataramă va avea succes în fotbal, „pentru că nu se pricepe la fenomen”. 

„Cataramă e un om potent financiar. M-aș bucura să vină ca să fie iar concurență, să fie 5-6 echipe puternice. Dar nu va face treabă, pentru că nu se pricepe la fotbal! În România trebuie ca patronul să se priceapă la fotbal ca să ai rezultate. Dacă nu știi, te ciupesc antrenorii sau alți oficiali. 

Cataramă, dacă vine, trebuie să bage 10 milioane de euro. Trebuie să cumpere jucători. Cu fotbaliști aduși gratis nu poți să faci performanță. Poate ajungi în play-off, dar rămâi pe locul 5 sau 6. Nu te poți bate la campionat. Dinamo e un club mare. Trebuie bani și rezultate. Dacă nu faci treabă, nu te iartă fanii. Dacă nu bagă bani, Cataramă mai bine să nu se implice”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO. 

Cataramă și Becali sunt cunoștințe vechi. În 2003, politicianul a votat „pentru” în Adunarea Generală în urma căreia patronul roș-albaștrilor a pus mâna pe FCSB. 

VEZI ȘI:

Ionuț Negoiță a dat cărțile pe față într-o conferință incendiară: „Vând 51% din Dinamo pentru UN LEU” + Statul poate lua baza Săftica!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
2086130038346053
Dan Neagu  •  01 Noiembrie 2019, 17:07

"Cataramă și Becali sunt cunoștințe vechi. În 2003, politicianul a votat „pentru” în Adunarea Generală în urma căreia patronul roș-albaștrilor a pus mâna pe FCSB. " Cum deci a fost o adunare generala la nivel de armata in care s a decis INSTRAINAREA STELEI???????? Pai parca generalii habar n-aveau de asta si Becali folosea marca Steaua fara ca nimeni sa nu stie! NU ASA NE ZICE TALPAN IN FIECARE ZI??????!!!????????????

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  01 Noiembrie 2019, 10:28

N-are bani si nici "mana de dat"!Numai de luat!

patratel2019
patratel2019  •  01 Noiembrie 2019, 08:10

Clubul Dinamo are nevoie de stabilitate financiară restul sunt glume!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează