FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO // VIDEO Iuliu Mureșan: „Dinamo e enigma fotbalului românesc”

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 11:08

Președintele lui Hermannstadt, Iuliu Mureșan, nu concepe ca echipa lui să aibă probleme în primăvară în zona retrogradării, chiar dacă formația ardeleană este „acolo”, la 2 puncte de baraj și la 3 puncte de primul loc retrogradabil. 

Muri se înscrie pe lista persoanelor care consideră că Dinamo nu se va califica în play-off și se va bate în zona play-out/retrogradare în primăvară. Vechi adversar al „câinilor”, din perioada când era șeful celor de la CFR Cluj, Mureșan a mărturisit că Dinamo reprezintă o mare enigmă pentru toți oamenii din fotbalul intern. 

VIDEO / Iuliu Mureșan, despre Dinamo și obiectivele lui Hermannstadt

„Mă aștept să nu scădem sub locul 10, chiar să urcăm o poziție, două. Nu cred că se poate pune problema că n-o să rămânem în Liga 1. Da, ne vom lupta cu Dinamo, de văzut dacă pentru șefia play-out-ului sau la evitarea retrogradării. 

Nu prea îmi place să comentez despre alte echipe, dar e ciudat ceea ce se întâmplă la Dinamo. E o chestie greu de explicat, deși cunosc niște lucruri de acolo. E un club cu probleme. 

Dinamo este o echipă atractivă pentru investitori, are și-un palmares frumos, chiar dacă n-a mai luat nimic de mulți ani. Prețul se negociază, este dat de piață. Să vedem dacă se va vinde, la Dinamo totul e o necunoscută”, a comentat Mureșan. 

VIDEO // Cantonament Hermmanstadt » Miriuță: ”Sută la sută, Dinamo se bate cu noi la retrogradare”

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Dinamo a ajuns de râsul foștilor antrenori! Vasile Miriuță: „Sută la sută se bat cu noi la evitarea retrogradării"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează