FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo? Declarație-bombă a lui Rednic: „Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone și Ionuț Lupescu, dar eu n-aș putea niciodată să lucrez cu el”

Ioan Andone și Mircea Rednic // FOTO: GSP
Ioan Andone și Mircea Rednic // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 09:18

Conflictul mocnit dintre Mircea Rednic, 56 de ani, și Mircea Lucescu, 73 de ani, și-a consumat sâmbătă seara un nou episod. Tehnicianul lui Dinamo a spus în conferința de presă de la finalul meciului cu Sepsi, 1-0, că nu ar mai putea colabora cu Lucescu, fostul său antrenor de la Dinamo și Corvinul Hunedoara.

„Am fost foarte clar, nu eu am provocat aceste discuții. E un om pe care îl apreciez și îl respect, dar niciodată n-aș putea lucra cu Mircea Lucescu la Dinamo!

Am auzit că s-a întâlnit cu Ioan Andone, cu Ionuț Lupescu. M-aș bucura, chiar aș fi fericit să vină. Dacă se întâmplă asta, dacă reușesc să-i conving pe Lucescu, Andone și Lupescu să vină la echipă, atunci chiar ar trebui să mi se facă statuie”, a spus Mircea Rednic la conferința de presă de la finalul meciului cu Sepsi. 

Vezi și: VIDEO Mircea Rednic iese la atac împotriva jucătorului blocat de Anamaria Prodan: „Stai, Doamne, iartă-mă!, acolo, era să zic eu ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Februarie 2019, 19:18
Postat de mumia_se_intoarce pe 10 Februarie 2019, 10:16

Ne lasati ba cu rusinea asta de lucescu si toti militienii lui??? Toata ziua numai stiri cu minamo, plin ziarul asta de stiri cu echipa de pe locurile 10-11! Nu va crapa obrazul de rusine??

Ce sa faci,locul 10-11 e mai interesant decat locul 2,eternul loc 2!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  10 Februarie 2019, 19:15
Postat de comedy.central pe 10 Februarie 2019, 10:25

Sa fim noi sanatosi cate meciuri a pierdut Dinamo, NEDREPT, in ultimele minute sau cu ajutoarul minjiților lui Deaconu!! Asa ca ciocu' mic si joc de glezne!! Iosifeee, ce bă ***, va e frică de Dinamo in play-off!?? De ce băi caraghioșilor, dacă Dinamo e așa de slabă!!? ***!!?

Dinamo si daca ar fi mumie ii sperie pe slugile lui beeecali!

bogdany8
bogdany8  •  10 Februarie 2019, 17:32
Postat de bogdany8 pe 10 Februarie 2019, 17:29

Lucescu nu va mai antrena niciodata un club din Romania. Astea sunt basme ca revine la Dinamo, nici ca antrenor, si nici ca conducator nu o sa vina, pentru ca nu are cunostintele elementare in domeniu sa faca asta. Nu o sa-si riste el banii facuti ( in dealungu anilor) pentru un Dinamo care nu inseamna nimic pentru el. Stiu sigur ca acum ceva ani, intr-un interviu, a declarat ca e mai mult rapidist decat dinamovist, asa ca, aceasta persoana nu prea inseamna nimic pentru mine. Rednic e de 1000 de ori mai dinamovist decat toti bagatori astea de seama. Macar Rednic investeste din banii lui si aduce si jucatori foarte buni ( la pret de 0 lei) asta e un bonus pentru noi. Eu il sustin pe Rednic pana mor.

Singura tangenta cu fotbalu romanesc al lui Lucescu, ar fi sa mai preia nationala Romaniei, atat, doar sacrificiu asta il va face, in rest, nu va mai antrena niciun club din RO. Chiar el a si spus lucru asta, asa ca degeaba va ambalati si *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează