FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 0-5

Război la Dinamo! Fanii au intrat peste Jerry Gane în vestiar: „Ce cauți aici?! Ieși afară! L-au desființat”

Ion Marin (64 de ani), de 5 ori campion cu Dinamo în postura de jucător și antrenor, dezvăluie că suporterii-acționari din DDB au intrat recent peste Jerry Gane în vestiar, subminându-i astfel autoritatea. +17   FOTO
Ion Marin (64 de ani), de 5 ori campion cu Dinamo în postura de jucător și antrenor, dezvăluie că suporterii-acționari din DDB au intrat recent peste Jerry Gane în vestiar, subminându-i astfel autoritatea.

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2021 10:48 / Actualizat sambata, 27 februarie 2021 11:42

Ion Marin (64 de ani), de 5 ori campion cu Dinamo în postura de jucător și antrenor, dezvăluie că suporterii-acționari din DDB au intrat recent peste Jerry Gane în vestiar, subminându-i astfel autoritatea.

„Am înțeles că anumiți suporteri au intrat în vestiar peste Jerry! I-au distrus personalitatea, l-au desființat! N-aveau ce căuta acolo! N-ai voie să faci așa ceva! Ai antrenor, ce să cauți tu acolo? 

Îi luam de mână și îi aruncam pe ușă! Ce cauți în vestiar? Ieși afară!”, a declarat Ion Marin la „Digi Sport Matinal”.

Jerry Gane, pe făraș la Dinamo

DDB nu a așteptat fluierul final al partidei din Ștefan cel Mare. A inițiat un sondaj intern, prin care să decidă pașii următori la echipă. Cea mai votată opțiune a fost înlocuirea lui Ionel Gane: „Avem nevoie de un antrenor curajos, care să le redea încrederea jucătorilor”. Pe lista neagră este și managerul Mario Nicolae, cel care a contribuit la ultimele achiziții. 

Cele mai severe înfrângeri din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj - Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo - Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua - Dinamo 5-0
  • 6 decembrie 2014, Astra - Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul - Dinamo 5-0

Cadre sugestive din partida Dinamo - Viitorul 0-5

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

VIDEO. Ce a declarat Ion Marin după Dinamo - Viitorul 0-5

Citește și alte știri despre Dinamo - Viitorul 0-5: 

Fostul președinte al lui Dinamo, verdict sumbru în direct, după rușinea cu Viitorul: „Cea mai grea perioadă din toate timpurile. Jenant, o echipă oarecare!”

Steliano Filip a tunat după 0-5 cu Viitorul: „N-ai voie să te prezinți așa! Să joci în halul ăsta, fără atitudine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
creeperno290
creeperno290  •  27 Februarie 2021, 22:49

Comunicat pe PCH: Fake news!

dutedica
dutedica  •  27 Februarie 2021, 17:40

La fcsb e unu care face echipa si nu-i antrenor, la dinamo o turma...greu tata, greu.

1194482063932090
Gigel Macovei  •  27 Februarie 2021, 16:06

Draga domnilor,am citit comentariile postate,intradevar echipa Dinamo a fost pe post de jaloane!Unde altadata se scanda ,,cine vine in ,,groapa" fara 5 nu scapa......se pare ca de data asta dictonul sa schimbat,cine vine in ,,groapa"le da 5 si pleaca .Consider ca antrenorul trebuie sa se axeze mai mult pe propia pepiniera de tineri de la clubul Dinamo si sa i foloseasca ,ca ce sa adus cu ,,surle si trambite" gen :Nepumecenko,Maguy.......si restul care aseara au facut doar prezenta pe teren.Sincer mai degraba pierde echipa cu cei tineri si se vede si ce trebuie imbunatatit decat sa pierdem pe mana altora care vin si joaca doar ptr bani,nu in spiritul lui DINAMO.Si fara sa vreau sa supar pe cineva,ar trebui sa ascultam ceea ce au zis domnii Chirila si Rauta ca DINAMO va renaste ca FORTA fotbalistica din PROPIAI PEPINIERA SI DIN TINERII EI CARORA NU LI SAU DAT OPORTUNITATEA SI POSIBILITATEA DE A SE FORMA SI PRINDE EXPERIENTA ALATURI DE ,,ADEVARTII DINAMOVISTI CU EXPERIENTA".Cu respect,o zi frumoasa!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează