FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL

DINAMO - VIITORUL // Educație anti-roșu » Ce plănuiesc să facă 3 jucători pasibili de suspendare pentru a nu lipsi cu Craiova

Articol de - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 09:00

Trei dinamoviști, printre care și liderul Nistor, pot rata meciul cu Craiova dacă iau un cartonaș galben diseară cu Viitorul. Li s-a spus ce să facă dacă vor primi avertisment cu Hagi.

"Câinii" sunt în plină perioadă de foc în campionat. După victoria cu 2-0 cu Gaz Metan, diseară e meci cu Viitorul, apoi pe 4 noiembrie în Bănie cu U Craiova, ulterior cu CFR Cluj acasă. Trei fotbaliști titulari ai lui Dusan Uhrin sunt la un singur cartonaș galben de suspendare pentru confruntarea din Oltenia, Dan Nistor, Mihai Popescu și Denis Ciobotariu. Decarul echipei este vital pentru jocul "câinilor", contribuind cu un gol sau un assist măcar la 5 din cele 6 victorii din acest sezon, în toate competițiile. De fapt, toate în care a jucat.

"Driblează" la Suceava

Bucureștenii le-au făcut instructajul celor în cauză, mai ales că între cele două meciuri de Liga 1 este deplasarea din Cupa României cu Foresta, la Suceava. Totuși, un adversar din eșalonul al treilea. În cazul în care Nistor sau oricare din ceilalți doi dinamoviști va încasa cartonaș galben diseară cu formația lui Gică Hagi, respectivul va încerca să ia al doilea cartonaș și, automat, eliminarea pe finalul partidei cu Viitorul! Cartonașul roșu din meciul cu constănțenii va atrage după sine absența de la partida de Cupă cu Foresta, dar posibilitatea de a evolua în etapa de campionat de la Craiova.

3goluri, 7 assist-uri a strâns Nistor în acest sezon la Dinamo în 9 partide în campionat și-n Cupă

VEZI ȘI:

DINAMO - VIITORUL // VIDEO Deian Sorescu spune lucrurilor pe nume: „Ne afectează discuțiile despre vânzarea clubului. E cea mai grea perioadă!”
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
danciuad
danciuad  •  27 Octombrie 2019, 21:35

Și vreți să vă credem pe cuvânt sau aveți și vreun argument în sprijinul afirmațiilor referitoare la așa-zisul instructaj? Par chestii inventate ca să mai faceți puțină agitație ...

thebluestlion
thebluestlion  •  27 Octombrie 2019, 16:20

La cum joacă Craiova pierdem și fără cele 3 petarde. Nici cu Clinceni nu reușim nimic

rocky2
rocky2  •  27 Octombrie 2019, 16:01

Adica e mai important meciul cu Piţurcii? Asta vreti sa insinuaţi?:)))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează