FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL

Gabi Balint, după umilința trăită de Dinamo cu Viitorul: „Echipa e contra a ceea ce fac suporterii” » Dănciulescu: „I-aș schimba pe toți!”

Dinamo a fost subordonată în prima repriză a disputei cu Viitorul, încheiată 0-3. Gabi Balint (58 de ani) nu a înțeles nimic din jocul elevilor lui Ionel Gane (49 de ani). +17   FOTO
Dinamo a fost subordonată în prima repriză a disputei cu Viitorul, încheiată 0-3. Gabi Balint (58 de ani) nu a înțeles nimic din jocul elevilor lui Ionel Gane (49 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 21:40 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 22:25

Dinamo a fost subordonată clar în disputa cu Viitorul, încheiată 0-3. Gabi Balint (58 de ani) nu a înțeles nimic din jocul elevilor lui Ionel Gane (49 de ani).

Gabi Balint crede că eforturile fanilor de a strânge bani pentru licență ar putea fi în zadar, dacă Dinamo continuă să joace ca în prima repriză a disputei cu Viitorul. 

Gabi Balint, după prima repriză din Dinamo - Viitorul

„Viitorul m-a surprins plăcut. A fost bine așezată, agresivă, joacă rapid, face pressing avansat. A jucat fotbal. Dinamo e previzibilă, nu joacă nimic, face și niște gafe enorme în defensivă. Parcă echipa e contra a ceea ce fac suporterii. N-ai ce să aperi la ei”, a declarat Gabi Balint, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Nici Ionel Dănciulescu, fostul atacant al lui Dinamo, nu a avut milă de „câini”: „Dacă mă întrebi pe mine, i-aș schimba pe toți!”.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+13 FOTO

VIDEO. Gură de oxigen pentru Dinamo și cluburile cu datorii! Decizia de ultimă oră anunțată de Răzvan Burleanu

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DDB, acord cu un gigant japonez! Veste uriașă pentru Dinamo: „Nu ne oprim aici!”

Fanii lui Dinamo au mers la Săftica înainte de meciul cu Viitorul » Antrenorul Gane a tradus mesajul căpitanului Puljic

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
mehighms
mehighms  •  27 Februarie 2021, 08:27

Dinamo a fost subordonată clar în disputa cu Viitorul, încheiată 0-3. ziaristul lui peste

dobrin
dobrin  •  26 Februarie 2021, 22:42
Postat de Doru Constantin pe 26 Februarie 2021, 22:01

Este o echipa care face de rusine performantele reali zate de Dinamo.Sunt niste "fotbalisti care nu au nimic cu fotbalul .Rusine .Ce fac la antrenamente o saptamana .Rusine .Mai bine in liga a patra si de la zero.

"Mai bine in liga a patra si de la zero." Asta trebuia facut de la inceput. Milionul donat putea fi cheltuit cu mult mai mult folos.

dobrin
dobrin  •  26 Februarie 2021, 22:41
Postat de dumitru82drugan pe 26 Februarie 2021, 22:39

Danciu vb care fura 20 de echipamente lunar si le vindea care vindea imbracaminte chinezeasca la jucatori la preturi enorme iar cine nu cumpara nu mai juca la echipa cine îsi facea ziua de nastere trebuia sa cumpere bere si pizza de la restaurantul lui el vb !

Stii cum e vb romaneasca... Danciu tot Danci...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează