FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

DINAMO - VIITORUL // Jucător prezentat azi de Dinamo e gata de debut: "Bratu este un mentor! A avut încredere în mine din primul moment"

FOTO:facebook.com/FCDinamoOfficial
FOTO:facebook.com/FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 13:07

Fundaș german cu origini românești Marco Ehmann, 18 ani, este gata de debutul la Dinamo.

Ehmann a fost prezentat la conferința de presă de dinaintea meciului Dinamo - Viitorul, de luni, și a vorbit despre transferul la echipa alb-roșie și despre situația sa.

"Sunt fericit să fiu aici, să fac parte oficial din echipă. A trebuit să aştept cinci luni şi mă bucur că acum pot juca. Sunt pregătit să joc, dar sunt tânăr şi important pentru mine este să învăţ de la jucătorii mai în vârstă, care au mai multă experienţă, pentru a face pasul următor.

Antrenorul mă cunoaşte, îmi ştie calităţile şi are încredere în mine. Sunt fericit că am ajuns la Dinamo, un club mare, cu un antrenor care are încredere în mine și care mă cunoaște de la echipa naţională. În cinci luni nu am jucat în meciuri oficiale, dar m-am antrenat cu echipa şi am învăţat multe lucruri. Cred că am realizat un pas mare în jocul meu.

Nu vorbesc limba română şi toată lumea mă întreabă cum e posibil, dar învăţ. Acum am vorbit cu câţiva profesori, în cinci luni am învăţat doar cuvintele importante pe teren. Este foarte important să învăţ limba cât mai repede. Marius Niculae m-a ajutat mult de când am venit la Bucureşti, mi-a arătat oraşul, mi-a spus despre club şi despre fani.

Părinţii şi bunicii mei au crescut în România, au crescut cu Dinamo, cu Steaua, şi sunt foarte fericiţi că sunt aici, la un club mare, cu tradiţie şi cu fani extraordinari. Florin Bratu este un mentor pentru jucătorii tineri. A avut încredere în mine din primul moment în care am ajuns aici, când nu ştiam pe nimeni", a declarat Marco Ehmann la prezentarea sa.

9 selecții a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 și U18 ale României. A 

Fundașul Marco Ehmann va putea juca pentru echipa alb-roșie pentru că a împlinit 18 ani pe 3 august și nu mai sunt probleme cu documentele sale.

Citește și: Bratu, mesaj categoric: "Nu cred că Dinamo a mai avut așa un lot" » Anunță rotația atacanților

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
vasy86le
vasy86le  •  11 August 2018, 21:53

Nu stiu de ce, dar am un sentiment ca asta va ajunge mare jucator.

1603630919884559
Belciug Gigi  •  11 August 2018, 18:07

«Bizonul» a zis că vrea la Steaua, că vrea performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe".

rocky2
rocky2  •  11 August 2018, 15:45
Postat de moshu_shukaru pe 11 August 2018, 14:55

Deși recunoaște că nu vorbește limba română, "9 selecții a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 și U18 ale României." !! După care, tot el se miră..."toată lumea mă întreabă cum e posibil.

Poate s-au inteles in esperanto?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează