FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL

Dinamo - Viitorul se joacă în „Ștefan cel Mare” » Ce se întâmplă pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 14:52

Meciul dintre Dinamo și Viitorul din etapa #14, prima a returului Ligii 1, programat inițial pe Arena Națională, se va juca în „Ștefan cel Mare”. 

  • Dinamo - Viitorul se joacă duminică, 27 octombrie, de la ora 20:30, iar meciul va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro. 

Liga Profesionistă de Fotbal a emis un comunicat în urma unei informări sosite de la Primăria Capitalei, în care se precizează motivul acestei decizii: lucrări pe Arena Națională.

„Partida contând pentru etapa a 14-a din Casa Liga 1, dintre FC Dinamo București și FC Viitorul Constanța, programată pentru ziua de 27 octombrie 2019, ora 20.30, se va disputa pe stadionul Dinamo din șos. Ștefan cel Mare, deși, inițial, fusese stabilită să se dispute pe Arena Națională.  

Primăria Municipiului București a informat clubul gazdă că, urmare a unor lucrări obligatorii ce trebuie efectuate la stadion, după partida dintre selecționatele României și Norvegiei, nu mai poate pune la dispoziție cel mai mare stadion al țării, în data de 27 octombrie”, se arată pe site-ul oficial al LPF. 

Cu 48 de ore în urmă, tot LPF anunțase pe site-ul oficial că partida Dinamo - Viitorul se va juca pe Arena Națională. 

Până atunci însă, Dinamo întâlnește Gaz Metan Mediaș vineri, 18 octombrie, de la ora 20:30, iar Viitorul joacă împotriva celor de la Academica Clinceni, duminică, de la aceeași oră.

În tur, Viitorul s-a impus cu scorul de 5-0, după ce a condus cu 1-0 la pauză. Nu a fost un meci lipsit de incidente. Acesta a fost întrerupt timp de 20 de minute. Suporterii au intrat pe teren și au cerut demisia antrenorului de atunci Eugen Neagoe și a managerului Florin Prunea. 

VIDEO MATCH PREVIEW DINAMO - GAZ METAN

VEZI ȘI:

CHINDIA - FCSB // Viorel Moldovan sfidează echipa lui Vintilă: „De 4 meciuri nu luăm gol și atacăm bine” + cum arată prăpastia din cotele la pariuri 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
394966434424757
Mihai Dinu  •  18 Octombrie 2019, 03:30

Wow! Iar contra lui Dinamo sa nu fie sustinuta de suporteri si piedica pentru play-off, avantaj echipa rejelui, bani mai putin ( ziaristii numai pe dinamovisti ii intreaba daca au salariile la zi!) ca de Fi rea ruda cu jiji, sau Liga trecutul FCSB-ist al celui ce conduce de facto-Justin!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează