FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Viorel Cataramă, declarat oficial fost informator al Securității! 3 nume conspirative

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 10:19

Viorel Cataramă (64 de ani), candidat la alegerile prezidențiale din această duminică, s-a arătat interesat de cumpărarea lui Dinamo, dar negocierile cu Ionuț Negoiță nu au ajuns la vreo finalitate, după ce în ziua decisivă a ales să-și trimită avocații să-l reprezinte, lucru ce l-a dezamăgit pe acționarul dinamovist. 

Chiar înaintea turului 1 al alegerilor prezidențiale, Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii (CNSAS) a anunţat că Viorel Cataramă apare în documente ca informator al Securității. 

„Domnul Cataramă Viorel figurează în dosarul fond informativ numărul I 542786 (cotă CNSAS), titular VRHP. Domnia sa, economist la întreprinderea de comerţ exterior Tehnoforest Export, ulterior (din ianuarie 1987) reprezentant în România, prin intermediul Oficiului Argus, al firmei olandeze Belco – partener comercial al ICE Tehnoforest Export, figurează în dosar cu numele, precum şi în calitate de candidat la recrutare, în atenţia unităţii centrale a Securităţii cu atribuţii pe linia întreprinderilor de comerţ exterior. 

În dosarul I542786 (cotă CNSAS) titular VRHP s-au identificat documente în care i-a fost atribuit de către ofiţerii de Securitate numele conspirativ «Viorel», cât şi documente olografe, semnate de căre domnul Cataramă Viorel atât cu numele real, cât şi cu numele conspirative «W» şi «Voicu»”, se arată într-un document la CNSAS, potrivit news.ro. 

"Nu am niciun dosar la CNSAS! Documentele prezentate sunt false, nefiind scrise de mine. Voi contesta preambulul Adeverinţei şi voi cere expertiza grafologică", a reacționat ulterior Cataramă, pentru sursa citată mai sus. 

„Sunt un om de afaceri și vreau să profit de o oportunitate. Dacă iau Dinamo, o fac pentru a lista clubul la Bursă. Eu nu voi împrumuta Dinamo, ci voi face mereu infuzii de capital în club. Am puterea să plătesc salariile lunare timp de șapte-opt luni, până se va finaliza o eventuală listare la Bursă. Vorbim de aproximativ 2,5 milioane de euro de care dispun”
Viorel Cataramă

Match preview Dinamo - CFR Cluj

Vezi și:  

VIDEO EXCLUSIV Cornel Dinu îl pune la colț pe Cataramă: „Asta cu Bursa merge în 20 de ani! Vă rog eu, lăsați varianta asta, am auzit că sunt doar vreo 59 de membri cotizanți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
sittingbull
sittingbull  •  09 Noiembrie 2019, 22:18

Ce legătură are titlul cu Dinamo?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  09 Noiembrie 2019, 16:26

Nu era informator,pentru ca era chiar ofiter!Acoperit,cum erau toti cei care lucrau in comertul exterior!Informatorii propriu zisi se recrutau numai din cei care nu erau membri de partid!

192486884818821
Mihnea Ilie  •  09 Noiembrie 2019, 14:59

Ce noroc pe noi,ca am aflat oficial lucruri care se stiau demult...prostanacilor...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează