FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo visează la titlu fără nici un transfer şi cu nouă jucători plecaţi!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 18:44

Vara lui 2011 a fost cea mai sărăcăcioasă din istoria lui Dinamo din punct de vedere al campaniei de achiziţii. Roş-albii s-au despărţit de nu mai puţin de nouă jucători şi nu au adus nimic nou în lot. Ba, mai mult, l-au trimis acasă după numai o săptămînă şi pe Georgian Tobă, cel care venise sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj.

Vara lui 2011 a fost cea mai sărăcăcioasă din istoria lui Dinamo din punct de vedere al campaniei de achiziţii. Roş-albii s-au despărţit de nu mai puţin de nouă jucători şi nu au adus nimic nou în lot. Ba, mai mult, l-au trimis acasă după numai o săptămînă şi pe Georgian Tobă, cel care venise sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj.

"Cîinii" sînt singura echipă din Liga 1 care nu au semnat cu nici un fotbalist, exceptînd Vasluiul, care are interdicţie la transferuri. Pînă şi Sportul Studenţesc a transferat: Samoilă, de la Delta Tulcea, şi Stelian Stancu, fost la Hazar Lankaran, plus revenirea lui Dacian Varga de la Kuban!

Acum, cu numai patru zile înainte de startul sezonului, cu FCM Tîrgu Mureş, vineri, la Ploieşti, de la ora 20:20, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Antena 1, "cîinii" au adus un fotbalist în probe. Amaury Bischoff se antrenează de ieri sub comanda lui Liviu Ciobotariu şi va rămîne în Ştefan cel Mare pînă la finalul săptămînii, urmînd ca apoi să se ia o decizie.

CV-ul mijlocaşului de 24 de ani este impresionant: a trecut pe la Werder Bremen şi Arsenal, iar în ultima perioadă a evoluat în Portugalia la Deportivo Aves şi Academica.


Amaury Bischoff
Data naşterii: 31 martie 1987
Locul naşterii: Colmar (Franţa)
Înălţime / Greutate: 1,75 metri / 61 Kg
Echipe la care a activat: Strasbourg (2004 - 2005), Werder Bremen (2005 - 2008), Arsenal Londra (2008 - 2009), Academica (2009), Deportivo Aves (2010), Academica (2011)

Jucătorii care au plecat de la Dinamo în această vară:
Fotbalist Post
Emilian Dolha Portar
Oscar Rubio Fundaş
Valeriu Bordeanu Fundaş
Ştefan Bărboianu Fundaş
Valerică Găman Fundaş
Ersin Mehmedovici Fundaş
Eugen Crăciun Fundaş
Andrei Mărgăritescu Mijlocaş
Vlad Munteanu Mijlocaş

AICI AI TOATE TRANSFERURILE DIN LIGA 1! CLICK CA SĂ VEZI CUM STĂ ECHIPA TA FAVORITĂ!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (23)
forza1rapid
forza1rapid  •  21 Iulie 2011, 17:54

In sfarsit sunteti si voi odata corecti . Bine zis : VISEAZA !!!

marian79iulian
marian79iulian  •  20 Iulie 2011, 19:16

exceptandu-i pe barboianu si gaman, nu plange nimeni dupa vreunul dintre cei plecati; dinamo se descurca cu ce are, o sa vedeti ....nu spune nimeni ca orice jucator transferat care ar aduce un plus de valoare nu ar fi bun, dar decat sa transferi ca nea jiji cu japca si dupa 2 luni sa-i dai afara ca nu s-au adaptat, lasa ca e mai bine asa! poate vine luchin, poate si barboianu sau costea, ramane de vazut! oricum cu balgradean - scarlatache moti grigore diabate - torje kone munteanu alexe - niculae danciulescu si pe banca cu: naumovski, tucudean, bakaj, patrascu, pulhac, stanescu, cazacu ....ne descurcam! lotul e mai omogen decat altadata, vedem daca prin munca pot urca mai sus de locul 5/6

tomagh
tomagh  •  19 Iulie 2011, 16:59

Cred ca Dinamo e cea mai lipssita de noroc echipa din liga. O conducere varza,divizata si calica: nu stiu sa cumpere, nu vor sa creasca, numai ar vinde dar n-au ce si cui. Iar cu acet stil de indepartare a jucatorilor,ce sa mai comentam? Daca nu pot de ce nu vand actiunile?

Vezi toate comentariile (23)
Comentează