FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // VIDEO Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!” + „Lui Rednic îi dau o notă între 2 și 3”

Mureșan și Zăvăleanu sunt arătați cu degetul pentru retrogradarea lui Dinamo / Sursă foto: GSP
Mureșan și Zăvăleanu sunt arătați cu degetul pentru retrogradarea lui Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2022 09:55 / Actualizat joi, 07 iulie 2022 12:14

Vladimir Cohn (77 de ani), fostul acționar al celor de la Dinamo, nu-i iartă pe Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu, pe care îi consideră doi dintre marii vinovați pentru actuala situație dezastruoasă a „câinilor”.

Invitat joi dimineață la GSP Live, Cohn a vorbit despre retrogradarea istorică a lui Dinamo în liga secundă, taxându-l pe administratorul judiciar Zăvăleanu, dar și pe Iuliu Murșean, omul care s-a „evaporat” din club după ce echipa a ajuns în Liga 2. Nici jucătorii n-au scăpat de comentariile fostului acționar. 

Vladimir Cohn: „Mureșean și Zăvăleanu au distrus Dinamo”

Mureșan și Zăvăleanu, împreună cu performanța sportivă de nota 2 a jucătorilor, au distrus acest club. Repet, performanțele de pe teren și managementul lui Mureșean și Zăvăleanu au distrus acest club! Mă refer la toți jucătorii și antrenorii trecuți pe la echipă sezonul trecut.

A fost o „bombă atomică” acolo: fiecare pentru fiecare, fiecare își vedea de treaba lui și atât. Ei se gândeau deja la viitorul lor, toată lumea spunea că echipa va retrograda, că va dispărea. Când spun „bombă atomică”, mă refer în special la grupul de jucători. Etapă după etapă, au tratat defectuos meciurile”, a acuzat Cohn, la GSP Live.

Continuă haosul la Dinamo! Sub amenințarea falimentului, jucătorii refuză să mai joace meciuri amicale
DINAMO
Continuă haosul la Dinamo! Sub amenințarea falimentului, jucătorii refuză să mai joace meciuri amicale

Vladimir Cohn: „Rednic, o mare dezamăgire! Are o notă între 2 și 3”

Fostul acționar din „Ștefan cel Mare” i-a luat în colimator și pe antrenorii lui Dinamo din ultimele sezoane. Deși în trecut s-a intersectat în club cu Mircea Rednic, Cohn nu s-a ferit să-l „înțepe” pe tehnicianul de 60 de ani. 

„Trebuie să ne uităm și la antrenorii perindați pe la Dinamo în acest timp. Rednic s-a dovedit a fi o mare dezamăgire, cu toate că Badea l-a susținut intens. 

Ultimul antrenor care, într-adevăr, s-a dovedit a fi un real profesionist a fost Cosmin Contra, care avea autoritate și a construit o echipă bună. Rednic a fost un jucător extraordinar, dar în carnețelul meu are o notă între doi și trei”, a punctat Vladimir Cohn, în dialogul purtat cu Costin Ștucan. 

Atac fără rețineri, în direct: „Ei au distrus Dinamo!” + „Lui Rednic îi dau o notă între 2 și 3”
Vladimir Cohn (77 de ani), în stânga, fost acționar la Dinamo

Cred că un lucru important care a lipsit la Dinamo în acești ani a fost un director sportiv.

- Vladimir Cohn, fost acționar Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Continuă haosul la Dinamo! Sub amenințarea falimentului, jucătorii refuză să mai joace meciuri amicale

EXCLUSIV Dinamo, la 3 zile de colaps total! Zăvăleanu, mesaj șocant în vestiar: „Banii până vineri sau faliment!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
tictictic
tictictic  •  11 Iulie 2022, 11:20
Postat de adi_stelistul pe 08 Iulie 2022, 09:37

Unde a mai activat acest cuplu despre care vorbesti?

ASA Tg Mures si FC Hermannstadt sunt doar doua dintre cluburile in insolventa bagate in faliment de cuplul despre care vorbim (Muresan - Zavaleanu). La fel se va intampla si cu Dinamo; si era gata sa se intample si cu CFR Cluj, insa, dupa cum aminteam in comentariul anterior. acolo s-a iesit din insolventa NU datorita "priceperii" acestora, ci printr-o conjunctura asa, mai "obscura"). Acestea sunt insa cazurile mediatizate de presa; mai mult ca sigur exista si altele...:).

adi_stelistul
adi_stelistul  •  08 Iulie 2022, 09:37
Postat de tictictic pe 07 Iulie 2022, 18:21

Cu scuzele de rigoare, esti in eroare. Cuplul administrator special / administrator judiciar, Muresan / Zavaleanu, a bagat in faliment fiecare club aflat in insolventa la care a activat, incasand sume de bani fabuloase. Exceptia s-a numit CFR Cluj, in urma cu vreo 8-9 ani; dar acolo "s-a nimerit" unul (politic) care a pus banii gramada pe masa si a stins datoriile, scotandu-l din insolventa, fara niciun merit din partea alde "Stan si Bran" de Cluj, Muresan si Zavaleanu. De altfel, Negoita a bagat clubul Dinamo in insolventa si l-a scos de acolo, platind sub 1 mil de euro din datoriile de peste 10 mil, cu ajutorul unor administratori judiciar si special anonimi, mult sub notorietatea artificiala a cuplului de la Cluj despre care vorbim, si cu costuri infinit mai mici. Altfel, Cohn are perfecta dreptate: dezastrul de la Dinamo se datoreaza in principal gestiunii defectoase a situatiei financiare si sportive in insolventa manageriate absolut pagubos de Zavaleanu si Muresan, si in al doilea rand de catre anomalia numita DDB - o aberatie colosala in ceea ce priveste gestionarea managementului unui club de fotbal, o incercare hilara si utopica, ce n-are nicio tangenta cu atributele fenomenului socios atat de raspandit la marile cluburi din lume.

Unde a mai activat acest cuplu despre care vorbesti?

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  08 Iulie 2022, 08:18

Soluția o spun eu....un investitor care sa ia echipa și intr-un an sa vândă Societatea pe Acțiuni la bursa cu 100.000.000 euro ( o suta de milioane euro) . Nu la contopisti fără bani. Investiția ar fi mai buna decât în Bitcoini .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează