FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Conducerea lui Dinamo are un obiectiv îndrăzneț după promovarea în Superligă: „Nu glumim! O să vedeți ce-o să fim într-un an”

Foto: Vlad Iacob, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu
Foto: Vlad Iacob, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu

Articol de , , - Publicat duminica, 04 iunie 2023 11:51 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 12:08

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, conducătorii celor de la Dinamo, au celebrat promovarea în prima ligă de la Mioveni și au anunțat obiectivul îndrăzneț pe care îl va avea echipa în sezonul următor.

Eugen Voicu a explicat că formația va lupta pentru locurile din fruntea clasamentului, nu pentru a se salva de la retrogradare. 

De asemenea, Andrei Nicolescu a povestit că de la meciul cu Poli Timișoara a simțit că echipa are potențial pentru a promova, chiar dacă la prima vedere echipa nu avea nicio șansă.

FC Argeș a retrogradat, Becali îl așteaptă acum pe Garita la FCSB
DINAMO E ÎN LIGA 1
FC Argeș a retrogradat, Becali îl așteaptă acum pe Garita la FCSB

VIDEO: Eugen Voicu despre Dinamo: „Vom merge pe un drum lung doar cu victorii”

„Am sentimentul că vom merge pe un drum lung cu multe victorii. Sunt sigur că Dinamo va fi un exemplu pentru campionatele care vin. Nu știu cât de repede vom câștiga campionatul, dar știu că nu o să luptăm doar pentru evitarea retrogradării. Luptăm pentru top! Nu glumesc! O să vedeți ce o să fie Dinamo într-un an sau peste 3 ani când vom avea stadionul gata”, a spus Eugen Voicu.

De partea cealaltă, Andrei Nicolescu a evidențiat că această înfrângere trebuie să fie o pildă pentru echipa sa, astfel încât să nu mai repete greșelile pe care le-au făcut cu FC Argeș.

„Au fost multe emoții la acest joc. Mult mai greu față de ce ne așteptam, iar din greșelile pe care le-am făcut astăzi cu FC Argeș trebuie să învățăm cât mai repede. Cea mai mare bucurie este că am avut dreptate atunci când am intrat în play-off. După meciul cu Poli Timișoara, am stat cu Ovidiu pe culoar la finalul jocului și am concluzionat că modul în care ne pregătim putem promova”, a spus Andrei Nicolescu.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Cum au celebrat fanii „câinilor” care au urmărit meciul din sala Dinamo » Marius Niculae a venit cu un tricou cu chipul lui Cătălin Hîldan

„Revelion” alb-roșu » Imagini de colecție: fanii lui Dinamo au însoțit autocarul până la București! Sărbătoare alături de jucători + cine a fost inamicul #1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
jean_valjean
jean_valjean  •  04 Iunie 2023, 23:22
Postat de lucian_85 pe 04 Iunie 2023, 17:34

Ai enumerat 5. Eu am zis 4 deci pe aproape. Până la 18-20 va trebuie cam 13-15 jucători. și voi aveți interdicție la transferuri. Eu as zice mai bine sa va vedeți de lungul nasului, că sunteți mici și neînsemnați deocamdată nu să visați cai verzi pe pereți.

Eu personal nu am de ce sa imi vad lungul nasului si nu sunt nici mic si neinsemnat ! Clubul Dinamo nu este si nici nu a fost vreodata unul mic si neinsemnat..indiferent de divizie ! Cum sa fie mic cand alti au castigat titluri si nu a fost atata bucurie si sarbatoare cum a fost la promovarea lui Dinamo ?!? Aaa..ok, sportiv nu arata foarte bine,a promovat cu greu ,nu are lot de prima divizie..dar acestea se pot regla in urmatoarele saptamani..important e ca am promovat ! Auzi la el...Dinamo club mic si neinsemnat..! Cativa vreti sa faceti pe desteptii pe aici...macar scrieti ceva plauzibil !

creeperno534
creeperno534  •  04 Iunie 2023, 23:04

Se va rezolva cu interdictia cat mai rapid posibil

lucian_85
lucian_85  •  04 Iunie 2023, 17:34
Postat de jean_valjean pe 04 Iunie 2023, 15:31

Pai si eu ce am zis ? Vor aduce multi alti jucatori liberi ! Doar Ghezali, Iglesias, Laruccea, Amzar, Bani..pot face fata la liga ! Pana acum tot ce au adus a mers ca uns ! Deci ma bazez pe ei..!

Ai enumerat 5. Eu am zis 4 deci pe aproape. Până la 18-20 va trebuie cam 13-15 jucători. și voi aveți interdicție la transferuri. Eu as zice mai bine sa va vedeți de lungul nasului, că sunteți mici și neînsemnați deocamdată nu să visați cai verzi pe pereți.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează