FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 0-1

DINAMO - VOLUNTARI 0-1. Dinamo e ultima în Liga 1, dar Mihalcea nu vede criza: „Ce situație dezastruoasă?! Jucăm mai bine”

Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul „câinilor”, nu crede că situația este una dezastruoasă, în ciuda faptului că formația lui e ultima în play-out +22   FOTO
Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul „câinilor”, nu crede că situația este una dezastruoasă, în ciuda faptului că formația lui e ultima în play-out

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 19:35 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 20:20

Dinamo a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-1, și rămâne ultima în Liga 1. Adrian Mihalcea (44 de ani), antrenorul „câinilor”, nu crede că situația este una dezastruoasă, în ciuda faptului că formația lui e ultima în play-out.

Vezi AICI clasamentul live din Liga 1

„Am fost înfrânți, dar cu un joc mai bun din partea noastră. Se vede o schimbare în bine din partea noastră față de meciul precedent. Cartonașul roșu luat de Filip ne-a obligat să facem un pas înapoi. I-am spus la pauză să fie atent. E păcat, e un jucător experimentat, și-a dorit astăzi să câștigăm, am văzut asta în atitudinea lui, dar n-a reușit să se abțină. Din păcate am suferit după acel moment. 

Astăzi i-am felicitat, au avut atitudine, am avut și câteva ocazii. Nu au cum să nu fie dezamăgiți. Au muncit pentru asta. O să iau lucrurile bune. Să vedem cum putem construi pe seama acestor. Astfel, situația se poate înrăutăți”, a declarat Adrian Mihalcea la Look Sport. 

Adrian Mihalcea: "Nu e lapte şi miere dintr-o dată, dar nu dezarmăm! Nu demisionez"

Mihalcea nu vede criza

Întrebat de reporter care e soluția pentru ieșirea dintr-o situație dezastruoasă, Mihalcea a spus: „Ce înseamnă dezastruoasă? E grea, dar nu dezastruoasă. Este foarte greu, știam de aceste probleme, nu s-au schimbat lucrurile între timp. Nu trebuie să dezarmăm. Mergem etapa următoare la Constanța și vom face tot posibilul să câștigăm”

FOTO / Cele mai tari imagini din Dinamo - Voluntari 0-1

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - Voluntari 0-1:

DINAMO - VOLUNTARI 0-1. Mihai Popescu a răbufnit: „Atât îi rog, altfel se va ajunge la alte lucruri”

FOTO Rușine fără precedent! Dinamo pierde și cu Voluntari, 0-1, și rămâne ULTIMA în Liga 1 » Cum arată clasamentul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
mobutu
mobutu  •  28 Iunie 2020, 23:28

Ddb... doar Divizia B!! Așa să vă ajute Dumnezeu! Ați făcut prea multe mânării la viața voastră!! Mergeți să vă mai spălați prin B!! Da-le , Doamne B-ul, pupa-ti-as tălpile!!

vasi1986
vasi1986  •  28 Iunie 2020, 22:51
Postat de liviuemil pe 28 Iunie 2020, 22:20

Ar fi si culmea sa cistige la Viitorul.

Stai linistit, Viitorul ne da 5-0 ca la inceputul campionatului, asa ca, colegul tau de galerie poate sa renunte la "sa vina dna-ul"

vasi1986
vasi1986  •  28 Iunie 2020, 22:48

Mihalcea si Vintila se pot lua de mana, asa facea si Vintila cand fcsb juca penibil "Am pierdut dar jocul mi-a placut, am aratat atitudine, sacrificiu bla bla bla".

Vezi toate comentariile (21)
Comentează