FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-1

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // 3 detalii de la meci: câți fani au venit la stadion, cine a fost oaspetele-surpriză + cine e jucătorul care revine în Derby

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 21:35

Dinamo a învins-o vineri seara pe FC Voluntari, scor 2-1, în prima partidă a etapei a 11-a din Liga 1. 

Eduard Apostol, reporterul Gazetei prezent la meci, a remarcat 3 detalii de la partida disputată în șoseaua „Ștefan cel Mare”:

1. Stadionul, gol încă o dată! Mirajul Arenei Națioanel e singurul care mai îndeamnă pretențiosul fan dinamovist să vină la stadion. La confruntarea din această seară, doar 1.600 de fani au fost prezenți la stadion. La precendentul meci disputat acasă, contra Botoșaniului, asistența a fost de 8.000 de fani, meciul disputându-se însă pe Național Arena.

2. Daniel Popa e gata pentru Derby! Cel poreclit „Popică” a urmărit partida din tribune, însă, potrivit informațiilor GSP.ro, vârful va fi gata pentru Derby de România din 5 octombrie. Daniel Popa traversa o formă bună, perioadă oprită însă de accidentarea de natură musculară suferită acum două săptămâni, în remiza cu FC Botoșani, 1-1. 

3. Oaspete din Giulești. Geani Crețu, puștiul de 19 ani împrumutat de roș-albi la Rapid până la finalul sezonului, a venit pentru a-și urmării foștii colegi. Acesta a beneficiat de o primire normală, fără reproșuri sau injurii, însă fanii n-au ezitat să-l tachineze pe mijlocaș: „Rapidistule, ai venit și tu la meci?!”.

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
emil1986
emil1986  •  28 Septembrie 2019, 08:29

Nu va mai mirati ca stadionul este gol cand mimamo joaca in casa. Suporterii mimamovisti sunt pe cale de disparitie, deci atunci cand cand vin mai mult de 3-4 mii e sarbatoare pentru fosta echipa a securitatii - mimamo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează