FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-1

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // VIDEO Florin Prunea, nervos la GSP Live: „Jucăm împotriva tuturor! Suntem cea mai dezavantajată echipă din campionat!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 23:08

Florin Prunea, managerul general al celor de la Dinamo, crede că echipa sa a fost dezavantajată de Sebastian Colțescu în confruntarea cu FC Voluntari, câștigată greu de roș-albi, 2-1. 

„Am luat 3 puncte extrem de importante, care ne apropie de obiectiv și care ne ajută să pregătim în liniște derby-ul cu FCSB. A fost un meci greu, contra unei echipe care e pe ultimul loc din cauza unei conjuncturi. O să vedeți că Voluntari se va ridica din subsolul clasamentului. Azi mi-a plăcut echipa noastră, nu a cedat, chiar dacă spre sfârșit a suferit. 

Sorescu a fost eliminat ușor, iar penalty-ul dictat pentru Voluntari nu a fost! A fost simulare la penalty-ul lor, nu trebuie să fii mare specialist să-ți dai seama de asta.

Nu avem ce să facem, trebuie să jucăm împotriva tuturor. De la începutul campionatului, suntem cea mai dezavantajată echipă!” , a spus Florin Prunea, la GSP Live. 

Ce reclamă Prunea cu Voluntari

Prunea reclamă eliminarea lui Sorescu din minutul 71, când mijlocașul a simulat la un atac și a primit al doilea galben din partea lui Colțescu. În minutul 62, Țîră, fotbalistul oaspeților, a obținut un penalty dintr-o fază în care pare că a simulat după un duel cu Mihai Popescu. 

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
133141178018880
Marin Ion  •  28 Septembrie 2019, 13:56

Ba baieti , potiliti va , Florinache are dreptate.A trait acolo , cand nea Doru Postelnicu a cladit marele Dinamo , a AVUT DE LA CINE INVATA, arbitrul a fost penal.A acordat un penalty care nu a fost si a eliminat un jucator fara creier Dejan Sorescu , car nu stiu cand va invata , sai isi va da seama , ca pe gazonul pe care calca el , au calcat cele mai mari legende ale fotbalului ramanesc , Dumitrache, Dinu si Dudu Georgescu.

senatorddb
senatorddb  •  28 Septembrie 2019, 10:17

cu moldovenii ,arbitrul trebuia sa mai dea gol,ptr Dinamo. in rest le-a facut pe toate ptr noi. Florine,asta deja e prea de tot. Suntem jalnici la toate capitolele. Aseara ne-au inghesuit cei de pe ultimul loc. Abtine-te!!!!

spartcapus
spartcapus  •  28 Septembrie 2019, 10:16
Postat de catalin.palcu pe 28 Septembrie 2019, 09:16

Danezule, simplifici mult prea mult. In primul rand un penalty acordat nu e neaparat un penalty transformat. Dupa cum s-a vazut in meciurile cu Hermanstadt si Voluntari. Apoi cu Botosani, am avut gol perfect valabil anulat la 0-0. In meciul ala Dinamo a avut 2 goluri regulamentare, arbitrul a vrut sa acorde doar unul. La 2-0 , era cam terminat jocul si aveam 3 puncte , nu unul ! Dar hai sa mergem pe logica ta , ce facem ? Sa ne luam si noi punctul inapoi de la CFR . Apoi cu Voluntari si Hermanstadt puteam pierde toate cele 6 puncte din cauza arbitrajelor potrivnice. Le-am luat prin ambitia echipei si o doza de noroc. Dar greselile au existat si noi le-am deposit cum am putut.

Lasa-l ca ăla e gramadă!:)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează