FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 2-1

DINAMO - VOLUNTARI 2-1 // VIDEO „Spiderman” Piscitelli, nerăbădător înaintea derby-ului cu FCSB: ce așteptări și-a făcut italianul

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 23:57

Ricardo Piscitelli, 25 de ani, italianul din poarta lui Dinamo, a apărat un penalty, la scorul de 1-0 pentru echipa sa, în victoria cu FC Voluntari de aseară, scor 2-1. 

Devenit titular incontestabil la Dinamo după un start ezitant de sezon, Piscitelli abia așteaptă derby-ul cu FCSB de sâmbăta viitoare: „Știam că trebuie să câștigăm. Am început greu, adversarii încercau să ne prindă pe contraatac. I-am lăsat să beneficieze de multe șanse în fața noastră. Am fost norocoși că am luat trei puncte, dar am jucat foarte bine.  

Aștept cu emoții meciul cu FCSB. Știm că e unul dintre cele mai importante meciuri pentru suporterii noștri și pentru echipă. Trebuie să luptăm din primul minut și să fim concentrați pentru că va fi un meci tensionat”, a spus Piscitelli la finalul partidei.   

Piscitelli a ajuns la două penalty-uri apărate pentru Dinamo. Acesta parase o lovitură de pedeapsă și în victoria cu Hermannstadt, 3-0.

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  28 Septembrie 2019, 11:23

ai dreptate aici ptr. ca nu a fost 11m ,pe reluare se vede clar simularea ! si din studio specialistul dan lazareanu a spus acelasi lucru !

gigibou
gigibou  •  28 Septembrie 2019, 08:26

Cred ca a fost si dorința lui D-zeu! Prea le dadea Coltescu pe toate pentru Voluntari!

popescu222
popescu222  •  28 Septembrie 2019, 08:00

Cred ca are nervii tari, de e asa calm cand vede ce dezastru de aparare are in fatza. Oricum bun portar, imi aminteste de Tzetze Moraru, cu reflexe senzationale dar si gafe copilaresti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează