FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

Haos pe final! FC Voluntari n-a înțeles de ce i s-a anulat golul + conflict Tamaș - Eșanu

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2. Finalul de meci a fost unul tensionat. Captură Telekom Sport +49   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2. Finalul de meci a fost unul tensionat. Captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 22:37 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 23:01

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2. Finalul de meci a fost unul tensionat.

Toate detaliile despre Dinamo - Voluntari, AICI!

Programul și rezultatele primei etape din sezonul 2021-2022

În minutul 89, la 3-2 pentru „câini”, după o minge de arbitru, Ricardinho a șutat direct la poartă. Eșanu, nepregătit, nu a mai avut timp să intervină.

Însă, din fericire pentru gazde, arbitrul Iulian Dima a anulat golul. Decizie corectă. Conform regulamentului, în cazul în care o minge de arbitru intră în poartă fără să fie atinsă cel puțin doi jucători înainte, meciul e reluat prin: 

  • repunere de la 6 metri, dacă balonul intră în poarta echipei adverse; 
  • lovitură de colț, dacă intră în poarta echipei proprii.

Jucătorii ilfovenilor l-au încolțit pe Dima, pentru a cere explicații. Moment în care Eșanu a ieșit nervos din poartă. Tamaș, președintele-jucător al celor de la Voluntari, l-a luat de gât și l-a împins pe goalkeeperul „câinilor”. Ambii au văzut cartonașul galben.

Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
+9 FOTO

„Dinamo romena” sub comanda italianului Bonetti

Dinamo nu are niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. Este pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru!

Problemele financiare interminabile ale „câinilor” pot duce și la un lucru bun. Fără posibilitatea de a transfera jucători, Dario Bonetti este obligat să construiască cu adevărat un „New Dinamo”. 

Dacă sezonul trecut a fost inflație de străini, aduși pe bani grei, fictivi, de Pablo Cortacero, astăzi lotul este format 100% din fotbaliști autohtoni.

Dinamo, fără străini la meciul cu Voluntari

  • Ultima dată când Dinamo nu a folosit fotbaliști străini pe durata unui meci a fost pe 18 mai 2013, FC Vaslui - Dinamo, scor 4-1. Pe bancă s-a aflat portarul macedonean Kristijan Naumovski.
  • Ultimul meci al lui Dinamo doar cu jucători români pe foaie a avut loc pe 22 mai 2010, FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0. „Câinii” erau pregătiți în acel moment de Cornel Țălnar.

148 de străinia utilizat Dinamo în istoria ei pe prima scenă. Gruparea roş-albă, locul 1 la acest capitol. Pe 2 se află CFR, 144 străini

Cadre din meciul Dinamo - FC Voluntari 

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul. Suntem în urmă cu pregătirea”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”

Cine televizează FCSB - Șahtior Karagandy, în turul II al Conference League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
7kay
7kay  •  20 Iulie 2021, 12:11

Sunt curios dacă la următorul meci Voluntari va mai lăsa acele spații între mijlocași și fundași. De asemenea cred că FCU îi nimicește pe Dinamo. Chiar n-au echipă. Doar Sorescu și atât

corsair83
corsair83  •  20 Iulie 2021, 10:16
Postat de eisern_union pe 20 Iulie 2021, 00:51

Făcătură de meci cu Nea Ando și goluri pentru Sorescu să-i crească cota, ***

Ai vazut bine ai "ochiul" format....golul 2 mai ales a lui Sorescu cand balonul a musat iarba cu 3 metri in fata portarului. Sa creasca un pic si sa prinda incredere juniorii lui Dinamo din primul 11 si sa vazi atunci facatura mai mare in meciul cu FCSB.

planetfun
planetfun  •  20 Iulie 2021, 08:08
Postat de sorin.pch pe 20 Iulie 2021, 01:20

fotbalistul manelist si comentatorul pupincurist, asa fotbal avem in liga 1, nici macar nu cunosc regulile jocului

E bine ca le stie ferefeul, de va tine in brate, eventual le schimba( regulile ). E bine ca le vede arbitrul, dar le trece cu vederea, cand e vorba se echipa militiei.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează