FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 3-2

Sărbătoare scurtă la Dinamo » Paul Anton și Steliano Filip nu mai au răbdare: „Eu am un proces deschis. Așteptăm de mult să discutăm cu cei din conducere”

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Paul Anton (30 de ani) și Steliano Filip (27 de ani) nu sunt siguri în privința viitorului lor. +49   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Paul Anton (30 de ani) și Steliano Filip (27 de ani) nu sunt siguri în privința viitorului lor.

Articol de GSP - Publicat luni, 19 iulie 2021 23:08 / Actualizat luni, 19 iulie 2021 23:14

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la debutul în sezonul 2021/2022 din Liga 1. Paul Anton (30 de ani) și Steliano Filip (27 de ani) nu sunt siguri în privința viitorului lor. 

Toate detaliile despre Dinamo - Voluntari, AICI!

Dinamo a început noul sezon cu o victorie impresionantă, dar problemele rămân. Paul Anton și Steliano Filip, doi dintre liderii vestiarului, au memorii depuse și îi cheamă pe șefii clubului la negocieri. 

Paul Anton și Steliano Filip nu știu dacă rămân la Dinamo

„E lipsă de experiență, sunt jucători tineri, nu au evoluat la acest nivel până acum. Lucrurile se pot îmbunătăți. Eu am un proces, sunt în discuții în acest moment. Dar nu e cazul să discutăm aceste lucruri acum. Așteptăm de mult să discutăm cu cei din conducere. E clar că în seara asta a contat foarte mult că spectatorii au fost alături de noi. Acest entuziasm a contat. Am avut și noroc, dar așa e în fotbal”, a spus Anton, la Telekom Sport.

Am dat dovadă de caracter și am întors jocul. Din 2012 se vorbește de New Dinamo, avem copii talentați, suntem un exemplu pentru ei, eu, Paul Anton, Deian Sorescu, împreună cu ei vrem să formăm un grup puternic. Nu pot să plec de capul meu, sunt sub contract, nici nu mi-am dorit, am o înțelegere cu cei din DDB, ei știu despre ce e vorba. Am depus memoriu, dar aștept răspuns de la cei de sus, totul depinde ei
- Steliano Filip

Dinamo, fără străini la meciul cu Voluntari

  • Ultima dată când Dinamo nu a folosit fotbaliști străini pe durata unui meci a fost pe 18 mai 2013, FC Vaslui - Dinamo, scor 4-1. Pe bancă s-a aflat portarul macedonean Kristijan Naumovski.
  • Ultimul meci al lui Dinamo doar cu jucători români pe foaie a avut loc pe 22 mai 2010, FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0. „Câinii” erau pregătiți în acel moment de Cornel Țălnar.

148 de străinia utilizat Dinamo în istoria ei pe prima scenă. Gruparea roş-albă, locul 1 la acest capitol. Pe 2 se află CFR, 144 străini

Cadre din meciul Dinamo - FC Voluntari 

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

Iuliu Mureșan, președintele lui Dinamo, după victoria cu Voluntari: „Au jucat cu sufletul. Suntem în urmă cu pregătirea”

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali dezvăluie încă un transfer grandios pregătit de CFR Cluj: „Așa am auzit, dar nu mă sperie”

Cine televizează FCSB - Șahtior Karagandy, în turul II al Conference League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează