FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

Dinamo speră să rezolve câteva mutări zilele viitoare, iar printre ele se numără și revenirea lui Steliano Filip (26 de ani, fundaș stânga).
Dinamo speră să rezolve câteva mutări zilele viitoare, iar printre ele se numără și revenirea lui Steliano Filip (26 de ani, fundaș stânga).

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 20:44 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 21:24

Dinamo speră să rezolve câteva mutări zilele viitoare, iar printre ele se numără și revenirea lui Steliano Filip (26 de ani, fundaș stânga).

„Câinii” caută fundași de bandă, și dreapta, și stânga, iar una dintre variante, dezvăluită de Prosport, este Steliano Filip, ex-căpitanul roș-albilor, sub contract cu Larisa. Doar că grecii nu vor să se despartă de apărătorul de 26 de ani, integralist în 4 meciuri în 2021, cu care mai au acord până în vară. Negocierile vor continua luni. 

DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

Steliano Filip a evoluat la Dinamo din 2012 până în ianuarie 2018. A strâns 153 de partide în toate competițiile, reușind 7 goluri. Filipa cucerit un trofeu, Cupa Ligii, în 2017, și a fost o bună perioadă de timp căpitanul echipei.

22 de meciuria bifat Filip pentru Larisa, din februarie 2020 până în prezent

300.000 de euroeste cota de piață a lui Filip, conform Transfermarkt

Dinamo caută jucători

„Sunt discuții care se fac cu băieții care doresc să rămână. Împreună cu suporterii, ne străduim să ajungem la niște acorduri și să se plătească banii la zi de acum înainte, ca toată lumea să fie mulțumită și să avem performanțe. Sunt posturi deficitare în momentul de față. 

Urmărim jucători, dar moștenim ceea ce au făcut spaniolii, culegem roadele, ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo. Cu un simplu clic ajungi în Marca, ajungi în AS, ajungi în toată lumea și vezi că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar Dinamo nu moare", a spus managerul sportiv Mario Nicolae.

Nu mă gândesc la play-off, mă gândesc să nu-mi plece jucătorii. Sper să mai aduc 2-3 jucători, suntem în discuții. De-asta am adus și un director sportiv, pe Marius Nicolae, încercăm să îmbunătățim acest aspect
Jerry Gane, antrenor Dinamo, după înfrângerea cu Chindia (0-1)

VIDEO. Marian Savu analizează viitorul lui Dinamo: „E o situație foarte dificilă, dar poate vor veni câțiva salvatori”

EXCLUSIV Fostul golgeter al Ligii 1, înfuriat de Pablo Cortacero: „Mi se pare penibil! Ai cumpărat Dinamo, nu doi cartofi de la piață!”

Gane cere transferuri de urgență, dar jucătorii fug de Dinamo: „Am ajuns în AS şi în Marca! Nimeni nu vrea să mai vină”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  18 Ianuarie 2021, 16:09

doamne fereste sa vina petarda asta de filip, asta e jucatoru predispus etapa de etapa sa ne lase in 10, plus ca e zapacit in teren, ca o gaina fara cap.

catalynn
catalynn  •  18 Ianuarie 2021, 09:34
Postat de bast pe 17 Ianuarie 2021, 23:25

apropo de prostie: societatea lui Badea deține palmaresul, marca, stema și este creditor la societatea care are acum echipa din liga întâi. Deci dacă 1948 dă faliment, societatea lui Badea încasează niște bani și rămâne bine-mersi în liga a IV-a cu palmares, nume, siglă. CS-ul, cu buza umflată. Deci cine e prostul?

Nu deține bai Ștrul nimic, ăla ca și Păunescu le are “in locație de gestiune” ca sa spunem așa. Clubul lui insolvent era ținut pe perfuzii pt ca altfel se alegea praful și de cel din L1 unde e acționar și căruia ii acorda drepturile prin subleasing. Dacă clubul lui Nevoiță/Cortazero falimenteaza nu mai are nicun rost sa tina echipa din L4. Rade pana și randoom dacă citește inepția cum ca Badea va lua vreun ban de la masa credala atunci când SC FC Dinamo 1948 SA va intra in faliment.

valu4ever
valu4ever  •  18 Ianuarie 2021, 09:12

Asata cu DDB.este vrajala ieftina! Adica EI la meciuriAU cateva suteDE spectatori IAR acum cumtara 30 000 de bilete,CINEVA pompeaza bani!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează