LIGA 1  ·  DINAMO

Dinamo vrea să-i ofere lui Dusan Uhrin un nou contract, fără clauze de reziliere

Joi, 28 Noiembrie 2019, 09:00

Dinamo e mulțumită de Dusan Uhrin și are de gând să îi prelungească pentru încă un an înțelegerea scadentă în vară, fără clauză de reziliere.

„Câinii” au călcat strâmb etapa trecută și au făcut doar egal cu Clinceni, 2-2. Chiar și așa, conducerea dinamovistă este foarte mulțumită de realizările de până acum ale lui Dusan Uhrin și are de gând să îi prelungească antrenorului ceh contractul. 

În momentul în care acesta a venit în Ștefan cel Mare, în etapa a șasea, șefii „câinilor" erau circumspecți, așa că i-au oferit lui Dusan un contract valabil până în vară și cu o clauză de reziliere de doar 15.000 de euro.  

Cu alte cuvinte, acesta poate pleca oricând în schimbul unei sume similiare cu salariul pe o lună al lui Dan Nistor. Acum, Ionuț Negoiță vrea să îi ofere lui Uhrin un contract valabil și pentru stagiunea viitoare, dar fără clauză de reziliere.  

Dar de ce au pus o clauză atât de mică? Legea obligă să fie trecute clauze în oglindă. Astfel, în cazul în care „câinii" nu ar fi fost mulțumiți de Uhrin, ar fi putut să scape de el cu doar 15.000 de euro, dar acest lucru i-a expus și riscului de a rămâne fără antrenor. Rămâne de văzut dacă cehul va accepta să semneze o nouă înțelegere sau va intra în discuții cu alte cluburi care ar putea să îl oferteze.

10.000 de europe lună câștigă Uhrin la Dinamo

E dorit la Cluj! 

Dan Petrescu ar putea pleca de la CFR în această iarnă, având mai multe oferte din străinătate, lucru confirmat și de impresarul său. Gazeta a scris recent despre faptul că în cazul plecării "Bursucului", în Gruia ar putea ajunge Dusan Uhrin. 

Conducătorii clujenii au fost impresionați de rapiditatea cu care antrenorul ceh a schimbat fața "câinilor" și i-a readus în lupta pentru un loc de play-off, deși la un moment dat erau pe ultimul loc al Ligii 1.

Match Preview Dinamo - Poli Iași

Vezi și:

DINAMO // EXCLUSIV Îl cheamă pe Ivan Pesic să-i rezilieze contractul! Decizie FINALĂ luată de „câini” în cazul croatului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Crezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (6)

cuviosul_pafnutie  •  28 Noiembrie 2019, 16:04
Postat de danp68 pe 28 Noiembrie 2019, 12:06

Mai aproape de Praga? 5 minute cu avionul sau cât de aproape e? Celelalte avantaje pot sta în picioare, dar ăsta e zero!

Cu avionul castiga o ora,dar cu masina sigur e mai aproape!

chris_bu67  •  28 Noiembrie 2019, 14:47
Postat de Costel Pisleaga pe 28 Noiembrie 2019, 10:33

uhrin nu este d dinao !!! daca nu exista regula u21 , dinamo nu avea nici-un tanar in echipa !!! STOICAN sau ZICU !!!

costele,probleme mă?

danp68  •  28 Noiembrie 2019, 12:06
Postat de cuviosul_pafnutie pe 28 Noiembrie 2019, 09:46

Daca pleaca Petrescu-dupa cum il stim,sigur pleaca-tot asa de sigur si cehul se va duce la CFR-daca va fi ofertat-pentru ca va fi mai bine platit,pentru ca orasul e mai asemanator cu orasele din Cehia si pentru ca e mai aproape de Praga!Dar e de presupus ca CFR va incerca mai intai"filiera portugheza"!Adica un antrenor portughez, care sa aduca apoi jucatori portughezi de perspectiva!

Mai aproape de Praga? 5 minute cu avionul sau cât de aproape e? Celelalte avantaje pot sta în picioare, dar ăsta e zero!

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1