FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo vrea să îl aducă înapoi pe cel mai în formă jucător din play-out, însă acesta refuză categoric!

Ion Gheorghe a adus victoria lui FC Voluntari în meciul cu Dinamo
Ion Gheorghe a adus victoria lui FC Voluntari în meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2020 11:56 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 15:41

Dinamo a activat clauza de rescumpărare a lui Ion Gheorghe (20 de ani), mijlocașul drepta de la FC Voluntari care a marcat în poarta „câinilor” în meciul din etapa trecută.

Plecat de la Dinamo la Voluntari în vara lui 2018, Gheorghe a impresionat în această perioadă, marcând în două meciuri consecutive: a adus victoria echipei sale în deplasarea cu Dinamo (scor 1-0), apoi a marcat un gol senzațional în victoria de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, scor 2-0!

Dinamo a păstrat o clauză de rescumpărare a mijlocașului de bandă, în valoare de 50.000 euro. „Câinii”, aflați într-o situație extrem de delicată, au decis acum să o activeze! „Da, ni-l dorim din sezonul viitor”, au afirmat oficialii de la Dinamo pentru GSP.ro.

Chiar și așa, Dinamo se confruntă cu un impediment serios în cazul revenirii lui Gheorghe. Clauza devine reală doar dacă jucătorul este de acord, iar semnele nu sunt bune!

Ion Gheorghe nu vrea să revină la Dinamo

Crescut de Dinamo, Ion Gheorghe nu vrea să revină în „Ștefan cel Mare”. „Clauza a expirat la finalul lunii iunie, dar au făcut o notificare prin care se prelungea posibilitatea ca eu să mă întorc. Ideea e că eu nu vreau să revin, având în vedere situațiile celor două cluburi, dar și ceea ce s-a întâmplat cu mine la Dinamo. 

Avem planuri mari aici, la anul vrem să ne batem pentru Cupele Europene. Sper să nu ajungem la judecată, în mod normal ei mă pot lua dacă virează acei bani în contul clubului meu, dar am înțeles că este importantă voința mea, care e clară”, a declarat Gheorghe pentru GSP.ro.

Eu sper și cred că Dinamo se va salva de la retrogradare, mai sunt multe meciuri de jucat. Trebuie ca ei să se impună în partidele directe cu formațiile imediat de deasupra lor.
 - Ion Gheorghe, FC Voluntari

Dinamo vrea să îl aducă înapoi pe cel mai în formă jucător din play-out, însă acesta refuză categoric!
Ion Gheorghe, FC Voluntari

Mircea Rednic a vrut să-l readucă pe Ion Gheorghe la Dinamo, în mandatul său precedent, doar că atunci oficialii roș-albilor au refuzat să achite acea clauză! Un alt antrenor care îl apreciază pe Gheorghe este Ioan Andone, care a făcut practic legătura jucătorului cu ilfovenii.

Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de copii și juniori de la Dinamo, a reacționat pentru GSP.ro după apariția știrii: „Până la urmă s-a adeverit managementul slab de la Dinamo! Cea mai mare prostie, de aceea am ajuns unde am ajuns. Dăm banii pe copiii noștri?! Incredibil. 

Așa se va întâmpla și cu alți copii, Dima sau Târcoveanu, alții care au fost la noi, dar nu au primit șanse la Dinamo. De ce ar mai vrea Ion Gheorghe să revină la echipa care l-a format? După ce și-au bătut joc de el? Managementul lui Dinamo înseamnă să nu dai banii salariaților vreme de 5 luni”, a spus acesta.

Dinamo aduce copiii la antrenamente

Având probleme de lot, Dinamo a decis să cheme o parte dintre juniori la antrenamente alături de prima echipă. Fundașii Dan Tălmaciu și Ionuț Floarea și mijlocașii Claudiu Stan și Ion Amzar s-au alăturat pregătirilor „câinilor”.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cristi Borcea, anunțul momentului pentru fanii lui Dinamo: „Știu ce vor suporterii, dar nu mă mai întorc niciodată!”

VIITORUL - DINAMO, liveTEXT de la 20:00 „Câinii” sunt obligați să câștige » Echipele probabile + cele mai bune cote

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
creeperno
creeperno  •  02 Iulie 2020, 22:48

Da ma suntem toti milionari ca negoita sa bagam intruna bani in club. Singura speranta o reprezinta investitorul serios care nu se vede deocamdata

clarvazatorul
clarvazatorul  •  02 Iulie 2020, 18:46

Toti dau, lovesc in Negoita, dar bagati voi bani! Fratilor!

clarvazatorul
clarvazatorul  •  02 Iulie 2020, 18:45
Postat de kylethegreat pe 02 Iulie 2020, 18:29

pai vitanul barzesti in ultimi 5 ani au avut salarii de cel putin primele 4 si au terminat mai tot timpul pe locurile 6-14.

Oricum salarii medii, al lui Fabbrini e de top. Si mai existau cativa cu 10 mii, cum au si stelistii. Nistor de exemplu. Marii dinamovisti din club au distrus aceasta echipa. Ce Negoita? Ala nu se pricepe dar a investit bani. Uitati-va ca nu cumpara nimeni Dinamo... Salariile de la Dinamo e posibil sa fie comparabile cu cele de la Craiova, mare atentie!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează