FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce surpriză! Nepotul lui MM Stoica, membru DDB: „Am în familie un puști care cotizează”

Unul dintre cei care ajută Dinamo în aceste zile face parte din familia lui Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB.
Unul dintre cei care ajută Dinamo în aceste zile face parte din familia lui Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB.

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2021 11:21 / Actualizat vineri, 19 februarie 2021 12:08

Suporterii DDB încearcă să atragă numele mari în programul socios, pentru a face rost de banii pentru obținerea licenței, apoi să preia frâiele clubului. Unul dintre cei care ajută Dinamo în aceste zile face parte din familia lui Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB.

Strângerea sumei de aproximativ 600.000 de euro, necesară pentru obținerea licenței sportive și pentru UEFA până la finele lunii martie, este mai importantă pentru „câini" decât prezența în play-off. Este vorba, în principal, de primul pas pentru supraviețuirea grupării. În afara diverșilor oameni de fotbal, a businessman-ilor și a politicienilor, fanii DDB încearcă să atragă în programul socios și personaje importante din străinătate.

Nepotul lui MM Stoica, membru DDB

Proiectul DDB ar putea include în curând și două nume uriașe din fotbalul internațional: Guus Hiddink și Patrick Kluivert. Mario Nicolae, managerul „câinilor", a spus la Look Sport: „Nepomuceno a discutat cu Guus Hiddink și în martie o să-şi facă cardul de membru. Da, da, Guus Hiddink. Este selecţionerul naționalei din Curacao, unde Nepomuceno este un jucător important. În momentul în care a semnat cu Dinamo, Guus Hiddink l-a felicitat pe Nepomuceno și i-a spus: «Este un club foarte mare. Este foarte bine că ai făcut acest pas». Şi chiar a discutat cu un membru DDB şi a zis că o să susţină acest proiect pentru că şi lui i se pare impresionant ceea ce se întâmplă. Inclusiv Patrick Kluivert o să fie unul dintre cei ce vor avea card. Și el este fost selecţioner al naţionalei Curacao şi este cel care l-a adus pe Nepomuceno în League One, în Anglia, la Oldham Athletic. Au o relaţie foarte bună".

Și din tabăra rivalilor sunt oameni care simpatizează cu cauza roș-albilor. Un nepot al lui Mihai Stoica, adversar tradițional al „câinilor", este membru DDB. „Oricâtă ură ar fi între grupările noastre, oricâte mizerii au scandat împotriva mea, mă impresionează disperarea cu care oameni care iubesc necondiționat clubul ăsta încearcă să-l salveze. Am în familie un puști de 17 ani care cotizează", a transmis zilele trecute managerul FCSB în social media.

100.000 de lei, peste 20.000 de euro, este suma oferită de un membru DDB care dorește să rămână anonim. Banii vin să reducă din datoria pentru obținerea licenței. Acum două săptămâni vorbeam de o datorie de 1,2 milioane de euro, acum ea a coborât sub 580.000 de euro.
- Comunicat DDB

Mihnea Ionescu, despre incendierea peluzei din Ghencea: „E amintirea mea favorită”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„Câini șchiopi”! 6 ore negre pentru Dinamo + ultima veste l-a lovit în plin pe Gane!

Războiul DDB vs Cortacero și-a consumat azi un nou episod la tribunal » Ce se întâmplă în procesul capital pentru Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
maconnique.man
maconnique.man  •  19 Februarie 2021, 19:50

Bai cat de ticalosi sunteti??...MM Stoica de-abia acum se afla in normalitate! Cinste lui si nepotului!

gicab
gicab  •  19 Februarie 2021, 17:44

Deci din familia lui mm stoica face parte și un nepot... o fi și mm vreun minicorleone...

bodystyle74
bodystyle74  •  19 Februarie 2021, 17:26

Ce nu spune meme este ca banii nepotului sunt de la el

Vezi toate comentariile (6)
Comentează