FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Djokovic și Rotariu au refuzat Dinamo: „Să-i întrebați pe ei” » Ce transferuri pregătesc „câinii”

Dorin Rotariu // FOTO: Imago
Dorin Rotariu // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat marti, 02 ianuarie 2024 19:12 / Actualizat marti, 02 ianuarie 2024 20:29

Croatul Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit într-o conferință de presă despre planurile „câinilor”.

Cu o zi înainte ca Dinamo să plece în cantonament, Kopic a dat detalii despre ce urmează la formația alb-roșie. După ce a anunțat cine nu merge în cantonament, croatul a vorbit despre transferuri.

Acesta a dezvăluit că Damjan Djokovic și Dorin Rotariu, care vor pleca de la FCSB, au refuzat-o pe Dinamo și dezvăluie că vrea să facă între 4 și 6 transferuri, dar situația clubului îi îngreunează misiunea.

4 jucători nu merg în cantonamentul lui Dinamo » Anunțul făcut azi de Zeljko Kopic
DINAMO
4 jucători nu merg în cantonamentul lui Dinamo » Anunțul făcut azi de Zeljko Kopic

Zeljko Kopic, detalii despre ce transferuri face Dinamo

„Vrem să aducem jucători noi, pentru a întări echipa.  În ceea ce privește transferurile, știu că toți fanii așteaptă jucători noi. Chiar și la aeroport, la controlul pașapoartelor, prima întrebare a fost «Salut, domnule antrenor. Unde sunt jucătorii?».

Lucrez zi de zi la asta. Și la fel o fac și cei din club. Suntem în discuții cu câțiva jucători. Nu pot da niciun nume până nu semnăm. Pot spune că ținta este să aducem între 4 și 6 jucători. Trebuie să fie jucători de calitate, care să îmbunătățească echipa. Vreau concurență.

Cu unii suntem foarte aproape de a ajunge la un acord. Dar perioada de mercato abia a început. Vreau să aducem cei mai buni jucători pe care putem să-i transferăm.  Vom aduce jucători noi, vom fi o echipă mai bună. Mă gândesc și la jucători croați. 

Rotariu și Djokovic? Nu sunt interesați să facă acum parte din echipa lui Dinamo. Nu știu de ce. Trebuie să-i întrebați pe ei. Nu știu. Au alte idei... Iar eu respect asta. Poate au alte oferte. Trebuie să accept asta.

Avem țintele noastre, știm pe ce poziții vrem jucători. Sper să rezolvăm rapid. Nu e ușor. E foarte greu să aduci jucători în perioada de iarnă. Nu avem nici o situație foarte bună din punct de vedere financiar și suntem în lupta pentru a ne salva de la retrogradare. Așa că înțeleg de ce jucătorii iau în calcul alte opțiuni. Vom face tot ce putem pentru a aduce jucători cât mai repede. Dar nu depinde doar de noi. Dar sunt mulți care iau în calcul alte opțiuni”, a declarat Zeljko Kopic în conferință.

Citește și: 

Dinamo l-a vrut, U Cluj l-a luat! Unde s-a făcut diferența

Un alt Ovidiu Burcă: „Trăiesc freed from desire”. Cum își alege vestimentația și cum vede viața: „E frumoasă dacă privești partea plină a paharului”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Ianuarie 2024, 07:54
Postat de florianveress pe 02 Ianuarie 2024, 20:24

Poate îi luați voi, Șoimii Sibiu, sau Inter Sibiu, sau Hermannstadt… Stai, ești doar un alt zecesebist gă0zar, sub acoperire! Penibil, ca oricare zecesebist!

lasa ca tu ai cu ce te lauda ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dragos_slc9
Dragos_slc9  •  02 Ianuarie 2024, 22:44

Mai bine că nu au venit... sper să aducă antrenorul 2 mijlocași buni, să înceapă să îl bage titular în dreapta pe Bordusanu, cu Politic pe stânga iar Ghezali să joace în spatele vârfului împins... nu înțeleg de ce nu se promovează mai mulți tineri din pepiniera proprie... vreau să văd un copil de 16 17 ani în atac...

creeperno534
creeperno534  •  02 Ianuarie 2024, 22:35

Sa fie sanatosi!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează