FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Dinamoviștii, amenințați înaintea meciului decisiv pentru play-off: "Putem bate pe oricine, vom încerca să câștigăm din nou cu Dinamo"

Albu (în stânga) a fost de netrecut în meciul tur, câștigat de Chiajna cu 3-2 în
Albu (în stânga) a fost de netrecut în meciul tur, câștigat de Chiajna cu 3-2 în "Ștefan cel Mare" // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 10:27

Alexandru Albu, fundașul celor de la Chiajna, debordează de optimism înaintea duelului cu Dinamo: "Putem bate pe oricine din Liga 1", crede fundașul Concordiei.

"Avem o echipă foarte bună, chiar dacă lipsesc eu sau altcineva. Vom încerca să câștigăm din nou cu Dinamo. Ei arată mult mai bine decât în prima parte a campionatului, dar și noi avem șanse. 

La noi în campionat poți să bați pe oricine. Poți să joci de la egal la egal cu oricine, dacă ai determinare poți reuși cu orice echipă. Avem o echipă foarte bună, din toate punctele de vedere, și cred că ne putem bate la primele locuri din play-out.

Am început campionatul dezasturos, nu rău. Au fost jucători noi la început, au venit nepregătiți și a durat până ne-am intrat în ritm", a declarat Albu, la TV Digi Sport. 

5 meciuri consecutive
fără înfrângere are Concordia cu Dinamo. Ilfovenii au 3 victorii și două egaluri în ultimele 5 confruntări directe

Concordia Chiajna - Dinamo se joacă luni, de la ora 20:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
vasy86le
vasy86le  •  08 Februarie 2018, 18:18

Anonimule care ai scris acest articol, iti spun ceva, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează