FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

VIDEO „Câinii” au găsit explicația pentru înfrângerea din Derby de România » Discursul unuia dintre liderii de la Dinamo: „Și asta și-a spus cuvântul”

„Câinii” au pierdut primul derby de la revenirea în elita Ligii 1 / foto: Cristi Preda (GSP) +23   FOTO
„Câinii” au pierdut primul derby de la revenirea în elita Ligii 1 / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 23 iulie 2023 08:28 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 10:21

FCSB - DINAMO 2-1. Neluț Roșu, unul dintre liderii „câinilor”, consideră că el și colegii săi i-au tratat cu mult prea mult respect pe adversari în derby-ul de sâmbătă seara, pierdut de roș-albi la limită. Mijlocașul lasă de înțeles că dinamoviștii au început derby-ul cu o atitudine de echipă mică.

„Câinii” au sperat până în ultimul minut că pot obține o remiză din primul Derby de România de la revenirea pe prima scenă, însă n-au mai găsit resurse și pentru golul doi, consolându-se cu un eșec „blând” în fața principalei candidate la titlu din Superligă. 

Totuși, elevii lui Burcă își reproșează că au fost mult prea „cuminți” în startul partidei, în care vedetele lui Charalambous i-au „hipnotizat”. 

Misterul sutelor de scaune goale de la FCSB - Dinamo  » De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România
FCSB - DINAMO 2-1
Misterul sutelor de scaune goale de la FCSB - Dinamo » De ce nu s-a umplut stadionul la Derby de România

Neluț Roșu, concluzii amare după FCSB - Dinamo 2-1: „I-am respectat prea mult în prima repriză”

„S-a sperat până în ultima clipă, dar, din păcate nu s-a putut, nu înțeleg de ce. Suporterii au fost alături de noi ca pe toată durata sezonului trecut, ne pare rău că n-am putut să scoatem un rezultat pozitiv. 

Cred că trebuia să intrăm cu mai mult curaj, să nu ne fie frică de nimic. I-am respectat prea mult în prima repriză. Apoi am văzut că nu se poate întâmpla nimic și am presat. Cred că și experiența Ligii 1 își spune puțin cuvântul. Ar fi trebuit să jucăm cu pedala la maximum încă din minutul unu”, a punctat Neluț Roșu, la interviurile acordate la finalul partidei. 

Ricardo Grigore: „Trebuie să strângem rândurile!”

Din nou pe teren într-un derby cu marea rivală, Ricardo Grigore a vorbit la final despre senzațiile experimentate pe gazon:

„Mă bucur că am revenit titular într-un derby. O senzație de nedescris. Doar jucătorii care joacă pot vorbi de acest sentiment. E ceva unic. 

Știam că apar nervii și că trebuie să strângem rândurile, pentru că altfel riscam să încasăm și golurile trei, și patru. Știm ce înseamnă să intri în debandadă. Trebuie să strângem rândurile, important e să adunăm puncte.”, a afirmat stoperul de 24 de ani. 

FOTO / Cele mai spectaculoase imagini ale derby-ului FCSB - Dinamo

+19 FOTO

VIDEO Acționarul Andrei Nicolescu a luat cuvântul după înfrângerea cu FCSB: „Suntem mici, dar ne vom face mari”

Citește și alte știri de actualitate: 

Cum a arătat Derby de România pe „Arcul de Triumf” » Reporterul GSP a analizat fiecare jucător: Un MVP, câteva confirmări și multe dezamăgiri

VIDEO Marcel Ciolacu, mesaj imediat după Derby de România: „FCSB va juca în Ghencea!” + Avertisment pentru Talpan și Bichir: „N-am văzut «terorismul»! Nu o să permit așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
popescu222
popescu222  •  23 Iulie 2023, 11:31

Eu nu inteleg explicatia asta a lui N Rosu, "ne-a fost frica, trebuia sa jucam cu pedala la maxiumum de la inceput". Pe, de ce n-au jucat? De ce sa le fie frica? Nu e jocul de fotbal meseria lor pe care, ca sa o faca bine, trebuie sa joace la maximum de la inceput? Daca le e frica, de ce nu lasa pe altii, carora nu le e frica? Cand au intrat Gregorio, Costin si Politic, mie mi s-a parut ca lor nu le e frica. Daca Iglesias (nul aseara) si altii au o frica maladiva in oase, de ce nu merg la psiholog? Sau de ce nu merg sa lucreze in agricultura, unde e mult mai relaxant? Sau trebuie ca noi fanii Dinamo sa ne asteptam ca in toate meciurile jucatorii nostri faca acelasi nesfarsit da-mi-o mie, na-ti-o tie cu portarul in treimea noastra, de frica? E trist ca jucatori care nu sunt chiar asa lipsiti de valoare se fac de ras cu echipe modeste precum Craiova si FCSB (care in afara de Coman si Olaru nu are cine stie ce valori), pentru ca le e frica.

tristan
tristan  •  23 Iulie 2023, 10:43

Eu sunt stelist din 86 .Aveam 11 ani atunci.Am prins derby urile adevărate cu Dinamo din anii 88,89 sau 90 când Steaua era vicecampioana Europei și Dinamo avea o super trupa despre care multi spun că ar fi câștigat o cupă europeană daca nu se destramă in 90 Știu că stăteam langal tatăl meu și tremuram de emoție la derby urile astea .Se amuza teribil taica meu de asta . Eu vreau un Dinamo puternic.Nu vreau sa i vad că se chinuie la retrogradare.Vreau din nou Steaua (FCSB nu *** CSA),Rapid și Dinamo,CFR și Craiova sa i vad că se bat la titlu până în în ultimă etapă Astea s cele mai importante echipe din fotbalul nostru și astea nu au voie sa lipsească din play off. Îs satul de experimentele eșuate ale lui Hagi de la Constanța.Sau de echipe gen Sepsi sau Botoșani prin cupele europene care se sperie să iasă și din tara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  23 Iulie 2023, 09:53

Una peste alta, in acest moment, am vazut o echipa a stelei cu 2-3 clase peste noi .Cel putin in prima parte. Totusi, eu nu inteleg la Bani cum de nu s-a dat cartonas galben pentru stelist....caci Bani loveste balonul, iar stelistul ii loveste capul (fara intentie), si a doua, la faza premergatoare golului doi, cornerul este obtinut in urma unui fault EVIDENT la Amzar!!!De ce s-a dat corner in loc de fault....pe cuvant ca nu stiu. P.S> asta nu inseamna ca steaua nu castiga aseara meciul. Au fost peste noi ca valoare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează