FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 29 IULIE, 21:00

Dinamoviștii au pornit seria aroganțelor la adresa FCSB: "Katsikas a marcat mai multe goluri decât atacantul lor" » Nici Becali n-a scăpat

Katsikas în duel cu Alibec
Katsikas în duel cu Alibec

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 14:28

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a uitat de sezonul dezastruos pe care "câinii" l-au avut și a început războiul cu marea rivală FCSB. Cele două echipe se vor întâlni în etapa a doua din Liga 1.

"Ei (n.r. FCSB) au un atu faţă de noi în ceea ce priveşte valoarea lotului, cota jucătorilor. «Mbappe» de la FCSB valoarează 15-20 de milioane de euro. Dar să nu uităm că jucătorul nostru, Katsikas, are mai multe goluri în sezonul trecut decât atacantul lor, Alibec!

Nu putem să-i stabilim un preţ lui Katsikas. Nu avem vise d-astea, să cerem zeci de milioane pentru un jucător", a declarat Bălănescu la ProSport Live.

  • Grecul Giorgos Katsikas (28 de ani) a marcat trei goluri în sezonul trecut din Liga 1, în timp ce Denis Alibec (27 de ani) a punctat o singură dată.

3 episoade cu Bălănescu în prim-plan:

  1. "Am vrut să-i oftic pe rapidişti!": În 2012, după un joc Dinamo - Rapid, cîştigat de "cîini" cu 2-1, Bălănescu a mimat că îi sărută mîna arbitrului asistent Zoltan Szekely, pretext pentru rapidişti să conteste vehement arbitrajul din acel joc. Atunci, secretarul lui Dinamo s-a apărat: "Ca să-i oftic pe rapidişti, am dat mîna cu domnul Szekely şi mi-am pupat mîna. A fost doar o glumă, nimic mai mult. M-am bucurat, nu am făcut nimic greşit".

  2. Scandal cu MM: În 2013, la sfîrşitul meciului Dinamo - Steaua, 1-2, Bălănescu s-a "răfuit" şi cu preşedintele Stelei, Mihai Stoica. Conflictul a început la pauza acelui joc, cînd cei doi au început un schimb dur de replici. La finalul jocului, în zona vestiarelor, cei doi "oficiali" s-au încăierat şi au fost despărţiţi cu greu de oamenii de securitate, dar şi de Laurenţiu Reghecampf şi Ionel Dănciulescu.

  3. Conflict cu Iordănescu: În decembrie 2015, Edward Iordănescu, pe atunci antrenor la Tg. Jiu, a fost eliminat în prelungirile meciului Dinamo - Pandurii, 2-1, pentru proteste. În drumul spre vestiare, antrenorul s-a contrat dur cu Bălănescu şi, deşi tehnicianul a părut că încearcă să aplaneze conflictul, secretarul general al "cîinilor" s-a enervat mai rău, conflictul fiind stopat cu greu de oamenii de ordine. "În afara faptului că am fost înjurat, nu s-a întîmplat nimic. Păcat, Dinamo e un club de tradiție, nu e normal să aibă un "oficial" ca Bălănescu. După a venit la mine și și-a cerut scuze că m-a înjurat de morți și de familie", declara Iordănescu la acel moment.

Bogdan Bălănescu

FCSB - Dinamo se va juca în etapa a doua din Liga 1 pe 29 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Națională. "Câinii" vor deschide campionatul cu FC Voluntari, duminica aceasta, tot de la ora 21:00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
vasy86le
vasy86le  •  19 Iulie 2018, 08:37
Postat de leul_90 pe 18 Iulie 2018, 15:33

Nu prea e relevant, cand o echipa joaca in play-off 10 meciuri, iar cealalta joaca in play-out 14 meciuri, si adversarii pe masura...

Iasi, Astra, Viitorul, nu sunt adversari asa "pe masura" fcsb-ului, cel putin comparand bugetele.

vasy86le
vasy86le  •  19 Iulie 2018, 08:33

Balanescu ar trebui sa-si tina gura, dupa contraperformanta de sezonul trecut, ar trebui sa ne vedem de echipa noastra, nu de ironii la adresa rivalei.

jony1973
jony1973  •  19 Iulie 2018, 00:15

Din pacate mai avem cativa ani de asteptat sa ne duelam cu marea rivala Steaua. Cu FCSB nu este decat un meci de campionat, un meci de trei puncte si atat. Nu este FCSB marea rivala.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close