FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 0-0

Dinamoviştii au sărit la gîtul lui Deaconu: ”E CFR-ist!”

Deaconu este acuzat de şefii lui Dinamo că face jocurile CFR-ului +2   FOTO
Deaconu este acuzat de şefii lui Dinamo că face jocurile CFR-ului

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 30 octombrie 2011 00:27

Şefii ”cîinilor” au luat foc după meci, acuzînd din nou prestaţia brigăzii şi considerînd că se fac jocurile unei adversare la titlu, CFR Cluj, cu care se va lupta pe teren sîmbăta viitoare


Cornel Dinu acuză arbitrajul, Nicolae Badea este dur cu Deaconu, Dragoş Săvulescu e virulent, toţi trei dinamitează deja derby-ul de sîmbăta viitoare, din Gruia!

Nicolae Badea, preşedintele CA Dinamo, a fost nemilos cu "centralul" bucureştean, acuzînd la Fanatik Show: "Se pare că domnul Alexandru Deaconu e clujean sau CFR-ist, mai exact! Sper să fie la ultimul fluier din carieră sau măcar să nu mai conducă partidele noastre. N-a văzut faultul din final la Niculae, probabil n-a putut alerga pînă la fază. Poate vine şi la meciul cu CFR, să arbitreze el, să fie totul clar".

În minutul 70, Marius Niculae scăpase de doi fundaşi şi se îndrepta singur spre poarta lui U Cluj, cînd asistentul Popa a semnalizat un ofsaid, ce s-a dovedit că nu a fost. Reluările TV arată că dinamovistul era în spatele fundaşilor ardeleni cînd a primit mingea. Cornel Dinu a fost dur cu tuşierul moldovean: "A apărut la rampă din nou acest domn Popa. Dînsul este la finalul carierei, probabil acum trăieşte momente mai interesante".

Mister a mai reclamat şi faptul că Niculae a fost faultat la marginea careului în prelungiri, dar iar nu s-a acordat nimic. Reluările TV nu sînt extrem de clare, faza este interpretabilă, dar "centralul" a judecat altfel, dictînd fault pentru U Cluj, la o fază similară, la un duel Niculae - Szukala, în prima parte.

"Nu este un rezultat absolut negativ, dar puteam obţine mai mult. Din nou am avut parte de un arbitraj devastator. Mi-e greu să cred că erorile lui Deaconu sînt întîmplătoare. Viciere gravă de rezultat"
Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo

"Aberaţiile sunt greu de comentat. Probabil că domnul Badea era nemulţumit de rezultat. Aşa reacţionează unii, nu văd problemele din propria ogradă şi aruncă fumigene. Deaconu e mai aproape, geografic, de biroul dînsului decît de al nostru"
Arpad Paszkany, patron CFR

"Terminator" Rus
Aseară, Laurenţiu Rus i-a băgat în sperieţi pe clujeni în doar 9 minute. În minutul 25, în urma unui duel tare pentru balon între Rus şi Grecu, fundaşul stînga al clujenilor a trebuit să părăsească terenul, fiind schimbat cu Mendy. Grecu a intrat prin alunecare la marginea careului, iar Rus, din cădere, l-a scrijelit pe frunte, cu gheata, pe adversar. În minutul 34, mijlocaşul dreapta al roş-albilor s-a lovit cap în cap cu nou intratul Mendy. Dinamovistul a avut un atac întîrziat, a dat să respingă balonul, însă l-a lovit pe african de au văzut amîndoi stele verzi. "Cîinele" a continuat meciul, purtînd un bandaj pe cap, însă Mendy a ieşit din teren şi a fost dus de urgenţă la spital.

"Nu ne mulţumeşte egalul. Nu primim gol, dar ratăm prea mult. Lasă că dăm gol la CFR! N-am vrut să-i lovesc pe cei doi, chiar îmi pare extrem de rău"
Laurenţiu Rus, mijlocaş Dinamo

"Joc închis, organizări bune. Păcat de ratarea lui Dănciulescu, puteam închide meciul la faza aia. De arbitraj ne enervăm şi noi. Îmi pare rău de Grecu şi de Mendy, dar Rus n-a vrut să lovească"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

"Rezultat echitabil, care le mulţumeşte pe contracandidatele noastre. Am ratat eu, din păcate. Vrem ca săptămîna viitoare să luăm 3 puncte la CFR"
Ionel Dănciulescu, atacant Dinamo

"Îmi pare rău că nu ne-am mulţumit fanii cu o victorie, fără accidentările alea cîştigam. Şi noi, şi Dinamo am pierdut în meciul ăsta"
Claudiu Niculescu, atacant U Cluj

Vezi mai jos capturi cu fazele incriminate de dinamovişti!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (176)
voicu_p
voicu_p  •  31 Octombrie 2011, 10:22
Postat de sundancekid_nr.one pe 30 Octombrie 2011, 00:45

In centrul Kolosvarului odata cu sosirea hortistilor erau si jucatorii Cfr-ului care fluturau steagurile alb verzi rosii si strigau din toate pipeturile RIA RIA HUNGARYA !! Tot ce era romanesc era ars in centrul Kolosvarului . Dragi ardeleni nu va prefaceti ca nu stiti ca eu stiu totul . Moisil va spune ceva ?

vorbesti tampenii, echipa de atunci kvsc sau cum se numea erau si romani si unguri, de unde stiu/, de la pozele de la stadion, pe unul chiar il chema iuliu muresan, nu incercati sa faceti din cfr o echipa ungureasca

redbuldog
redbuldog  •  31 Octombrie 2011, 10:08

Hallo Badea,Dinu,Savu..sa care va dirijati in oficiali lu Dinamo! Atata timp cat l-au infiltrat pe nea Nelu presedintele CCA,adio cinste si corectitudine in arbitrajul romanesc,acest infractor a fost scolit de clanul ceausist,vacinat ,,antirabic” de mic impotriva ,,cainilor”,este periculos,diabolic si razbunator ! Si mai ales profita acum de vidul de putere care sa instaurat in fotbalul romanesc.Ciriclii de sub pod,ceferee-ul ,hoisti si sarmari lu porumbel vor avea desigur tratamente,preferentiale”...

fcgeo
fcgeo  •  30 Octombrie 2011, 20:33

."Aberaţiile sunt greu de comentat. Probabil că domnul Badea era nemulţumit de rezultat. Aşa reacţionează unii, nu văd problemele din propria ogradă şi aruncă fumigene. Deaconu e mai aproape, geografic, de biroul dînsului decît de al nostru" Arpad Paszkany, patron CFR CRED CA STITI DIN PROPRIILE VOASTRE EXPERIENTE SI DIN PROPRIILE ABERATII ATUNCI CAND VI SE PARE CA VA FURAT VREUN ARBITRU.GURA TA SI A LU MURESAN E PE TOATE POSTURILE.

Vezi toate comentariile (176)
Comentează