FOTBAL  »  Superliga  »  PRELIMINARII

Dinamoviştii Bakaj, Kone şi Zie Diabate au fost convocaţi la echipele naţionale

Ellis Bakaj
Ellis Bakaj

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 19:30

Jucătorii lui Dinamo, Elis Bakaj, Djakaridja Kone şi Zie Diabate, au fost chemaţi la echipele naţionale pentru meciurile care se vor disputa în competiţiile internaţionale, informează fcdinamo.ro.

Albanezul Bakaj, care a marcat în această etapă cu Concordia Chiajna a fost convocat pentru meciurile cu Franţa (7 octombrie, în deplasare) şi cu România (11 octombrie, pe teren propriu), din preliminariile EURO din 2012.

Mijlocaşul Djakaridja Kone face parte din lotul Burkinei Faso pentru meciul din deplasare cu Gambia, din 8 octombrie, partidă din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni.

Ivorianul Zie Diabate a fost convocat pentru meciul amical dintre selecţionatele olimpice ale Marocului şi Coastei de Fildeş, care se va desfăşura la 11 octombrie.

De asemenea, Cristian Bălgrădean, Srgian Luchin şi Cosmin Moţi au fost chemaţi la naţionala de seniori a României, iar Marius Alexe şi George Ţucudean la cea de tineret.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gabi_djg
gabi_djg  •  04 Octombrie 2011, 08:50

frateeeee! pe criterii va angajeaza astia sa scrieti aberatii in diferite ziare ? se scrie SRDJAN NU SRGIAN ! sunteti varza !!!

red_life
red_life  •  03 Octombrie 2011, 23:26
Postat de merdisos pe 03 Octombrie 2011, 21:46

Deci daca Diabate a fost convocat la nationala e clar, fundas lateral mai slab ca el greu gasesti.

Ai si tu ceva dreptate.....Nu chiar cel mai slab...dar oricum...e prin zona.....Insa...pt ei este un jucator f f bun...se uita la el ca joaca la Dinamo.....la echipa de pe primul loc..titular.....Nu spun astea ca sa laud pe Dinamo....pur si simplu....dar mi-ar fi placut sa ramana Bordeianu la Dinamo....era mai bun ca ze diabate....oricum reviine pulhac curand.....sper sa isi revina si la joc....:d

merdisos
merdisos  •  03 Octombrie 2011, 21:46

Deci daca Diabate a fost convocat la nationala e clar, fundas lateral mai slab ca el greu gasesti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează