FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii fac scut împotriva lui Borcea » Săvulescu:"Becali e trompeta lui! Gigi l-a îndepărtat de la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 septembrie 2012 20:06

Dragoş Săvulescu i-a luat apărarea lui Ionuţ Negoiţă în disputa pe care acesta o are cu fostul acţionar dinamovist, Cristi Borcea. Săvulescu spune că Gigi Becali a făcut mult rău finului său prin influenţa negativă pe care o are asupra sa

"Mă aşteptam la nişte atacuri din partea lui Cristi, dar ele au venit prin intermediul naşului. Becali e trompeta lui Borcea. Domnul Becali e adversarul principal al lui Dinamo. Categoric, Cristi Borcea a fost îndepărtat de la Dinamo de către Becali. Este evident că finul îi spunea naşului ce se întîmplă la Dinamo.

Borcea mi-a vîndut acţiunile sale pe 3,5 milioane de euro, iar acestea au fost împărţite între mine, Negoiţă şi domnul Badea. Acţiunile sînt împărţite în mod egal între mine, Badea şi Negoiţă, nici unul dintre noi nu sîntem acţionari minoritari.

Nu există tensiuni la Dinamo, cei trei acţionari care am rămas ne înţelegem foarte bine", a declarat Dragoş Săvulescu la sportro.

"Domnul Borcea mai e în acte preşedinte executiv, dar va fi scos din organigrama clubului în noiembrie, în urma unei Adunări Generale"

"Este o diferenţă de coeficient de inteligenţă între Becali şi Borcea, al lui Borcea este mult mai mare"
Dragoş Săvulescu, acţionar Dinamo

Fostul şi actualul acţionar de la Dinamo se ceartă ca la uşa cortului » "Groparul" Borcea şi "papagalul" Negoiţă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (270)
domodo
domodo  •  06 Septembrie 2012, 09:09

l-am urmarit pe savulescu aseara si prima concluzie care am tras-o este ca :SAVULESCU ESTE 100%HOMOSEXUAL!!!!este un tip temator ,fricos sa spuna ceva,se contrazicece singur la doua minute dupa ce spune ceva .totul denota COMPORTAMENT TIPIC DE HOMOSEXUAL!!!nu-l critic,nu este el vinovat,mai face si natura glume dar sa negi un o stare de fapt evidenta este prea de tot!!!!

reddogsv
reddogsv  •  06 Septembrie 2012, 08:55

Sunt curios sa aflu de unde cunoaste Becali toate amanuntele din bucataria lui Dinamo?Iar daca le stie de la finul Borcea, atunci el este principalul vinovat de dezastrul acestei echipe. Asa a tot stat marele dinamovist atatia ani la club si inca se pregateste de C.L.!

reddogsv
reddogsv  •  06 Septembrie 2012, 08:41
Postat de sundnace_nr_one pe 06 Septembrie 2012, 03:08

Urasc tarani transpirati dar unul din "lucrurile" care mie dor de Romania este sa sarut mina unei doamne . in general anglo-saxonii rup mainile doamnelor !!!

Sarut-o pe a lui Gigi! Daca sti Crezul iti da si 100 E! :)))

Vezi toate comentariile (270)
Comentează