FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinamoviștii ignoră CSA Steaua înainte de ciocnirea cu FCSB: "Derby-urile sunt unice, mai important e spiritul"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 septembrie 2017 22:09

Paul Anton este gata de derby-ul cu FCSB, pe care o consideră adevărata Steaua, în ciuda apariției formației din Liga a 4-a, CSA Steaua. Mijlocașul dinamovist abia așteaptă acest meci. 

"Indiferent cine e pe bancă, noi trebuie să ne ridicăm la ambiţia acestui meci. Să dăm dovadă de caracter, să facem un meci mare pentru club, pentru noi şi mai ales pentru suporterii care şi de această dată vor fi lângă noi în număr foarte mare.

Într-un meci cu cei de la FCSB, un derby, mai important e spiritul. Mi-era foarte dor de un derby, pentru că pentru mine sunt cele mai frumoase meciuri.

Derby-urile sunt unice şi aşa vor rămâne, chiar aştept cu nerăbdare acest meci", a declarat Paul Anton conform Telekom Sport. 

FCSB - Dinamo este duminică, de la ora 20:30, în direct la TV Digi, Telekom TV, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1084669181592868
Marius Cezar  •  20 Septembrie 2017, 09:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  20 Septembrie 2017, 09:46

Csa steaua nu e fc steaua bucuresti,e echipa infiintata in 2017,ce e asa de greu de inteles?o sa va convingeti de asta in 2-3 ani,cand csa va mai infiinta inca o echipa,daca nu-i convine cum merge cu asta!csa are impresia ca poate fabrica fix cand vrea cate o echipa Steaua!fcsb este continuatoarea asa bucuresti!

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Septembrie 2017, 08:58

Mdah... îmi pare rău să-i dezamăgesc pe dinamoviști care era și normal să spună asta pentru a crea interes pentru acest fals derby cu falsa Steaua , dar adevărata Steaua este cea din Liga a-4-a pe care sperăm cu toții ca în curînd să o vedem în Liga I alături de Rapid , U Cluj , Petrolul , UTA , (adevărata) Timișoara și (adevărata) Craiova.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează