FOTBAL  »  Superliga  »  VICTORIA BRĂNEŞTI - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii îi vor pe rapidiştii Lazăr şi Bozovici » Shopping la "Giuleşti Mall"

Articol de - Publicat joi, 18 noiembrie 2010 00:00

Costin Lazăr şi Vladimir Bozovici sînt în fruntea listei de priorităţi a "cîinilor" pentru proxima perioadă de transferuri!

Amîndoi devin liberi de contract la vară, iar Dinamo vrea să profite de acest amănunt. Roş-albii au nevoie de încă un închizător, dar mai ales de un fundaş stînga, variantele încercate în această toamnă, Bazzi, Bordeanu şi Diabate, nedînd satisfacţie.

"O să avem runde de negocieri cu cei doi fotbalişti aşa cum scrie la regulament, fără să încălcăm procedura standard. Dacă ei vor dori să vină la Dinamo, îi facem un bine şi Rapidului fiindcă, se pare, nu-i mai doreşte nimeni pe cei doi acolo, din moment ce nu au avut nici o discuţie privind prelungirile angajamentelor", au spus conducătorii roş-albilor.

Ioan Andone i-a mai vrut pe cei doi şi în vară, însă e conştient că Lazăr, cel puţin, e extrem de greu de achiziţionat de Dinamo: "Costin e rapidist şi n-ar vrea să mai joace la altă echipă din ţară. Din ce ştiu,doreşte să evolueze într-un campionat puternic din Europa. Mi l-aş dori mult, dar ştiu cum gîndeşte şi respect asta. Bozovici? E un fotbalist foarte interesant! Foarte, foarte interesant".

2 pase decisive a reuşit Bozovici în acest sezon în 15 meciuri, în toate competiţiile

1 gol şi 3 pase decisive are Lazăr în această ediţie în 15 meciuri

"Prefer Dinamo II, decît să fiu înjurat!"
Emilian Dolha a vorbit după o pauză de 8 luni, mai exact de cînd a fost criticat dur de Turcu, după meciul cu Urziceni (4-4). "Familia m-a susţinut, iar antrenorul mi-a dat încredere. Nu o să pot uita ce s-a întîmplat după acel meci, cînd am fost criticat. Prefer să mi se spună că sînt cel mai prost portar, dar să nu se ia nimeni de familia mea, de mama! Îl prefer pe Ioan Andone, care să mă trimită la echipa a doua meci de meci, decît pe altul care să mă bage titular şi să mă jignească atunci cînd are ocazia", a zis Ema la Dolce Sport. (Andrei Crăiţoiu)

Piticu' n-are emoţii
Florentin Petre a evoluat ieri 30 de minute pentru Victoria Brăneşti în amicalul cu Unirea Slobozia (3-4), iar luni urmează să joace şi împotriva dinamoviştilor, în campionat, după 4 ani şi jumătate de cînd a părăsit România. "Nu mai sînt un copil, emoţiile se vor încheia imediat cum va începe partida. Muncesc să mă pun la punct fizic", a declarat mijlocaşul de 35 de ani.

Îl trage pe Prinţ la Lankaran
Adrian Cristea e chemat de Mircea Rednic la Hazar Lankaran, locul 2 în Azerbaidjan. "Adrian are nevoie de o schimbare. Ar trebui să plece, să schimbe clubul, ţara! E fotbalist adevărat, care mă interesează", a spus Rednic. Şi Ando a comentat: "Poate că va veni timpul cît de curînd cînd Cristea va trebui să facă o schimbare. Dar e un jucător foarte scump".

- Mijlocaşul Raphael Stănescu (17 ani) urmează să evolueze contra Victoriei Brăneşti. Andone l-a anunţat de acest lucru pe fotbalist, a declarat şi ieri că-l are în plan pentru meciul de luni.
- Andrei Cristea a părăsit ieri spitalul şi este acasă: "Mă simt mai bine, dar durerile încă persistă". Atacantul pierde tot finalul anului fotbalistic din cauza operaţiei la pomete după duelul cu Găman.
- Ando despre Rednic: "M-a sunat fostul meu prieten să mă întrebe de tot felul de jucători. Spun că e fost prieten fiindcă atunci cînd nu-mi mergea echipa în urmă cu ceva timp, nu mă aşteptam ca tocmai el să mă critice virulent".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
inginer007
inginer007  •  18 Noiembrie 2010, 19:52

plus ca singurele performante din giulesti le-a adus tot fosti dinamovisti,nu imi amintesc nici un rapidist sa fi facut istorie sau sa fi facut performanta prin strainatate...ati fost si sunteti in plus,prea mici pt un razboi asa mare;)

inginer007
inginer007  •  18 Noiembrie 2010, 19:47

sunt jucatori buni ..ar fi cazul ca borcea sa bage mana adanc in buzunar si sa mai faca cateva transferuri pt a fi sigur de campionat.andone a scos maxim din jucatorii pe care ii are...cu siguranta prin aducerea a inca 5 jucatori castigam toate meciurile din retur si ajungem si in primavara champions ligue.kirita,lobont,alexa,eric,si cadu,plus cei doi e la rapid vor aduce dinamo in centrul atentiei in cupele europene

mihuuu
mihuuu  •  18 Noiembrie 2010, 13:45

:))))) ce stire comica...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează