FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 3-1

Dinamoviştii îl desfiinţează pe Robert Dumitru: "Avram, scoate-l din arbitraj!"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 23:33

Dinamoviştii sar la gîtul preşedintelui CCA după ce au fost dezavantajaţi la Vaslui şi cer ca Robert Dumitru să fie exclus pe viaţă


Cristi Borcea, Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu l-au desfiinţat pe Robert Dumitru după prestaţia de la Vaslui şi i-au reproşat "centralului" mai multe faze ce au schimbat cursul meciului. "Arbitrajul a fost cu premeditare pentru că au existat trei faze clare de eliminare pe care Robert Dumitru le-a trecut cu vederea. Penalty şi eliminare în primele minute, apoi Muşat este lovit fără minge de Temwanjera, dar nici tuşierul, nici «centralul» nu au intervenit! Milanov i-a dat peste mînă arbitrului după ce a primit galben şi-l merita pe al doilea. Am avut doi adversari redutabili la Vaslui, echipa lui Hizo şi pe Robert Dumitru! E un arbitru mediocru şi îi solicit domnului Vasile Avram să-l ţină la Comisie şi să nu-l mai delege la nici un meci", a spus Badea.

Borcea cere excluderea lui Dumitru şi îl somează pe Vasile Avram să plece din funcţia de preşedinte al CCA: "Trebuie exclus din fotbal! Dacă nici acum nu se va întîmpla asta, înseamnă că se petrece ceva necurat. Lui Avram îi e frică de Porumboiu sau ce?! Păi, să ne lase atunci, să plece din funcţie şi să vină alţii capabili!". Dinamo va depune azi memoriu împotriva arbitrului braşovean.


"Robert Dumitru a acordat în repriza a doua cartonaşe galbene vasluienilor ca să repare nişte erori cu alte erori! Nu a asigurat neutralitatea, obiectivitatea disputei"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

"E flagrant şi ruşinos ce ce întîmplă cu oameni care au tupeul să se murdărească în ochii tuturor. Arbitrajul este unul dintre motivele pentru care fotbalul românesc nu creşte"
Dragoş Săvulescu, preşedinte delegat Dinamo

"Faza din minutul 2 m-a prins într-o poziţie care m-a dezavantajat. La viteza jocului mi s-a părut un contact minor. Dacă aş fi dat penalty, următoarea decizie ar fi fost cartonaş roşu pentru Farkas"
Robert Dumitru, arbitru


9 recuperări au reuşit împreună Muşat şi Moţi. Luchin şi Grigore au izbutit 18

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
bazileon
bazileon  •  14 Septembrie 2011, 19:45

Mizerabilul de arbitru era la zece metri in spatele fazei. Cat de dezevantajat era? Si ce daca a fost "minor" contactul? Din moment ce l-a impiedicat de M.N. sa joace balonul, era 11m - oro Dumitru da penalty numai de la fractura in sus? Si tusierul ce a facut? Hai sa fim seriosi! Dumitru a fost omul Vasluiului!

spartandinamovist
spartandinamovist  •  13 Septembrie 2011, 15:19

trebuia danciulescu sa paseze lui nicolae in prima repriza cind a tras din careu si portarul vasluiului a respins in loc sai dea lui nicolae singur in 2 m central pe poarta suteaza in partea laterala ,vroia el sa fie eroul meciului incepe sa faca zinzanie la echipa nicolae deja incepuse sai reproseze la faza aia dar danciu ia facut semn la gura sa lase ciocu mic incet dezbina pilosu de danciulescu ,iar in a 2-a repriza suteaza norocul lui ca se duce in bara cind putea sa preia ca nu era nimeni toti erau pe centrtru porti sio punea frumos culcata jos si o executa unde vroia dar greu cu tehnica bre nea danciu si atunci numai discutam deerorile lui dumitru si excluderea lui noi comoisia isi fac

akcent83
akcent83  •  13 Septembrie 2011, 13:21

Eu nu stiu dc potaile se agita atat.Face-ti o comparatie in europa...pe voi v-a eliminta o echipa vai mama ei,pe cand Vasluiul a eliminta pe Sparta Praga.Daca jucati voi cu Sparta si il aveati pe Moti si Musat fundasi va dadeau aia scor de handbal...ciocu mic si latrati in alta parte.Cumparati jucatori de valoare si apoi sa aveti pretentii la 3 puncte in meciurile cu echipe care inca se afla in Europa :Vaslui,Rapid,Steaua :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează