FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii încă suferă după sezonul ratat, dar au planuri mari pentru viitor: "A fost un play-off urât fără Dinamo. Sezonul următor ne vom lupta la titlu!"

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2018 09:00

Laurențiu Corbu, fundașul dreapta titular în mandatul lui Florin Bratu, a dezvăluit cum s-a refăcut după un an pierdut în carieră și ce superplanuri are pentru viitorul sezon.

Laurențiu Corbu a fost una dintre surprizele lui Florin Bratu. Fundașul dreapta de 24 de ani l-a eliminat, practic, pe spaniolul Romera din lot. A încheiat sezonul cu 8 meciuri ca integralist. Până în 2018, cariera i-a fost chinuită de accidentări, printre care și un an pierdut din cauza operației la ligamentele încrucișate de la piciorul stâng. Strânsese doar 13 meciuri în 3 ani, în play-off a bifat 11.

"Partidele jucate în acest sezon, 18 la număr, mi-au întărit musculatura. Mai am de recuperat doar un centimetru de musculatură, deși pornisem de la o diferență de 2,5 centimetri între piciorul stâng și drept. În 6 luni, în acest ritm, voi fi în regulă. Mister Florin Bratu și fotbalul m-au însănătoșit", a comentat ieri Corbu.

"Un play-off urât fără Dinamo"

Ce planuri are pentru ediția viitoare? "Mai întâi, play-off-ul, apoi neapărat să luăm Cupa României. Cu atitudinea impusă de Mister și cu antrenamentele sale, chiar putem să intrăm și în lupta la titlu! A fost urât play-off-ul trecut fără Dinamo. Nu vreau să jignesc alte echipe din play-off, dar Dinamo aducea o altă valoare competiției dacă ajungea acolo. În viitorul sezon vom arăta că Dinamo rămâne o forță în România", a mai spus Corbu.

1
gol și un assist a reușit Corbu în această ediție în 18 meciuri

"Eu sunt invers. Dacă toți nu știu cum să scape de surplus, eu sunt obligat să mă pregătesc suplimentar ca să nu-mi scadă masa musculară și să mai și pun în plus pe mine. Acum, am 65 de kilograme, iar greutatea mea optimă e 67-68 de kilograme"
Laurențiu Corbu, fundaș Dinamo

PROMISIUNE / "M-am antrenat în plus"

Deian Sorescu (foto), 20 de ani, va fi una dintre noutățile reunirii de joi a dinamoviștilor. "Am puține emoții, fiindcă vin într-un lot nou. Dar voi munci mult ca să mă impun. M-am antrenat în plus în vacanță, fiindcă vin de la liga secundă la una dintre forțele României. M-am destins și câteva zile în vacanță la Barcelona, dar m-am și pregătit", a comentat mijlocașul de bandă. Sorescu a reușit 14 goluri ediția trecută în 34 de meciuri pentru ASU Poli Timișoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
sasha8777
sasha8777  •  12 Iunie 2018, 16:15

Si marmota invelea ciocolata in staniol ....

explorer21
explorer21  •  12 Iunie 2018, 14:55
Postat de Petre Radulescu pe 12 Iunie 2018, 14:19

Au suferit, suferă și vor suferi! Asta-i soarta echipei 'sponsorizata' de ceaai abjectă instituție care a existat în statul român - securitatea comunistă.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  12 Iunie 2018, 14:53
Postat de Petre Radulescu pe 12 Iunie 2018, 14:19

Au suferit, suferă și vor suferi! Asta-i soarta echipei 'sponsorizata' de ceaai abjectă instituție care a existat în statul român - securitatea comunistă.

Fereasca D-zeu de omul ,,porst''. Daca dupa aproape 30 de ani de la Revolutie vorbesti de un club departamental esti dus cu ,,pulta''! Cei mai mari securisti sunt Penedo, nemec si Salomao! Doamne apara si pazeste!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează