FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamoviştii, ironizaţi de copii

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 decembrie 2010 00:00

Fotbaliştii au fost luaţi la rost de juniorii cărora le-au împărţit dulciuri înainte de Crăciun


"Daţi goluri şi luaţi titlul, nu scăpaţi cu cîteva dulciuri!", s-au amuzat puştii de la grupele şi juniori din Ştefan cel Mare, cînd Gabi Torje, Liviu Ganea şi Marius Alexe le-au oferit ieri dimineaţă cadouri. Copiii i-au certat pe elevii lui Andone pentru evoluţia slabă din tur, iar aceştia au promis o revenire spectaculoasă în 2011.

"Juniorii ne-au cerut să înscriem cît mai multe goluri şi să urcăm în clasament. Avem şanse mari la titlu, nu trebuie să fim descurajaţi, încercăm să luăm campionatul. E ultima oară cînd putem ajunge direct în Ligă, anul ăsta e singura noastră şansă să ne împlinim visul", a zis Ganea.

"Copiii ne-au cerut titlul, sperăm să le putem îndeplini dorinţa. Noi, jucătorii, nu ar trebui să primim nimic de la Moş Crăciun la cum am jucat", a declarat şi Alexe. "Dinamo se poate califica în grupele Ligii şi după turul preliminar, dar ca să ajungem acolo trebuie să terminăm măcar pe locul doi. Va fi greu în retur şi pentru Oţelul, în retur va avea parte de o presiune pe care pînă acum nu a simţit-o", a conchis Torje.


"Vom lupta să ieşim campioni sau măcar să îndeplinim un obiectiv şi să luăm Cupa României"
Marius Alexe, mijlocaş Dinamo

Playtech: Averea colosală pe care o au de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Impresara a moştenit o sumă ameţitoare de la mama ei


Comentarii (4)
macs23
macs23  •  18 Decembrie 2010, 23:12

normal ca e ultima voastra sansa, ca sa castigati un tur preliminar, clar nu sunteti in stare

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  18 Decembrie 2010, 10:14

Vai de capul vostru ... si locul 6 e prea mare pt voi ...

adic11111
adic11111  •  18 Decembrie 2010, 02:51

"Daţi goluri şi luaţi titlul, nu scăpaţi cu cîteva dulciuri!", asta insemna ironirati pentru inteligentu' care a ascris acest articol,ce rau imi pare ca am cumparat de cateva ori acest ziar,promit ca n-o sa se mai intample

Vezi toate comentariile (4)
Comentează