FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii îşi continuă protestele: ”Să se antreneze tricourile!”

Dinamoviştii nu şi-au mai primit salariile de peste 3 luni.
Dinamoviştii nu şi-au mai primit salariile de peste 3 luni.

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 februarie 2013 14:42

Dinamoviştii vor s-o pună de-o revoluţie în Ştefan cel Mare dacă nici măcar nu vor avea o discuţie faţă în faţă cu Nicolae Badea. Jucătorii au fost informaţi că un alt salariu restant ar putea veni de Mărţişor.

Reveniţi acasă după stagiul spaniol, elevii lui Cornel Ţălnar ar putea ajunge la situaţii extreme dacă acţionarii nu vor veni şi nu le vor explica situaţia financiară. Jucătorii au fost lăsaţi liberi pînă luni, la ora 15:30, cînd este prevăzută reunirea pentru primul antrenament în vederea pregătirii primului meci oficial pe 2013, cu FC Braşov. Dar nu se ştie dacă fotbaliştii vor ieşi la antrenament!

"Am putea să punem tricourile pe iarbă, să se pregătească ele! Nu vrem să facem circ, dorim doar să ni se explice de către Nicolae Badea cînd se va băga următorul salariu. Să ne spună exact care este planul de redresare, să ştim pe ce picior stăm. Nu ne-am depus actele să devenim liberi de contract, vrem şi noi respect, să vorbim faţă în faţă!", au transmis jucătorii.

3 luni întîrziere
După ce-au primit două treimi din salariul pe luna octombrie 2012, "cîinii" mai au de recuperat lunile noiembrie, decembrie şi ianuarie, pînă acum. Iar contabila clubului le-a transmis că "poate la începutul lunii martie să primiţi contractele pe luna noiembrie, însă nu e nimic clar".

La rîndul lor, acţionarii vor să obţină o păsuire din partea jucătorilor, mai ales că trebuie să aloce două milioane de euro pînă pe 31 martie pentru a obţine licenţa echipei pentru proximul campionat. "Riscăm să nu o obţinem! Dinamo este într-un mare pericol, cum n-a mai fost pînă acum", se spune din partea conducerii.

Iar şefii se informează vizavi de cine a demarat revoluţia din Spania - boicotarea amicalului cu Real Balompedica şi a unui antrenament - pentru că fotbaliştii în cauză riscă să fie trimişi la Dinamo II.

"Liderii sînt nevinovaţi"
Acţionarii au primit informaţii cum că liderii echipei, Dănciulescu, Munteanu şi Grigore, ar fi fost promotorii grevei din Spania, însă antrenorul Ţălnar şi ceilalţi jucători dezmint varianta. "Am preferat să facem un meci în familie, între noi, decît să jucăm cu formaţia spaniolă din liga a treia. N-a fost nici grevă, nici revoluţie", a spus tehnicianul. "Toţi cei 25 de jucători au decis să ia atitudine. "Danciu", Munteanu şi Grigore sînt nevinovaţi, iar acum sînt dezamăgiţi că totul se sparge în capul lor", au comentat mai mulţi fotbalişti.

"Dinamo de acum este o echipă serioasă, băieţii au muncit bine în cantonamente, ar fi păcat să stricăm acest grup ce-ar redresa cu siguranţă situaţia din clasament în primăvară. Să facem pace e tot ceea ce-mi doresc" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (101)
dannicola
dannicola  •  17 Februarie 2013, 06:06

De acord cu comentariile privind situatia Stelei, dar am o remarca : as vrea sa stiu ce datorii are Steaua dupa schimbarea societatii? Zero, deoarece echipa a cistigat bani prin activitatea din Europa. Dinamo a procedart la fel, dar activitatea manageriala si fotbalistica a duso unde este acum. Normal ar fi sa se procedeze cu Dinamo la fel cum au facut cu Sportul. Va reamintesc ca datoriile Sportului, cind a fost retrogradata, erau de 350.000 euro!!

liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  17 Februarie 2013, 01:00
Postat de leonv pe 16 Februarie 2013, 20:18

Nenea gerula mai stii cumva de datoriile uriase catyre fisc a lui fosta societate fc steoaia ?Berbecul a preluat doar palmaresul nu si datoriile mari.Fac un APEL catre iubitorii de fotbal anti stelemeaua care lucreaza la fisc ,garda financiara sa gasim dosarul care se vrea uitat al lui fc steoaia cu datoriile istorice sa cerem oficial redeschiderea lui sa vedem daca se mai bucura slugile lui belciug de raul altora.

de cand a intrat binitarul in parlament se musamalizeaza tot...vezi cazul milan (berlusconi) cand au fost descoperiti cu "aranjamente" mai mari ca juve si doar juve a fost retrogradata!!!

leonv
leonv  •  16 Februarie 2013, 20:18
Postat de gerula666 pe 16 Februarie 2013, 11:03

Dinamo exista ca sa fie o rusine. Parca ar fi o echipa judeteana care nu isi poate plati o amarata de licenta si salariile jucatorilor. Urmati traseul Craiovei?

Nenea gerula mai stii cumva de datoriile uriase catyre fisc a lui fosta societate fc steoaia ?Berbecul a preluat doar palmaresul nu si datoriile mari.Fac un APEL catre iubitorii de fotbal anti stelemeaua care lucreaza la fisc ,garda financiara sa gasim dosarul care se vrea uitat al lui fc steoaia cu datoriile istorice sa cerem oficial redeschiderea lui sa vedem daca se mai bucura slugile lui belciug de raul altora.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează