FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Dinamoviștii pun la îndoială victoria rivalei: "Nu e un rezultat echitabil, FCSB a avut șansă"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 22:28

Ionuț Nedelcearu, fundașul celor de la Dinamo, nu a recunoscut superioritatea FCSB-ului în derby-ul din această seară, 1-0 (Momcilovici 31), și crede că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

Totodată, fundașul de 21 de ani le-a promis fanilor că jucătorii vor face tot posibilul pentru a redresa echipa, aflată în acest moment pe locul 7. 

"Nu este un rezultat echitabil. Am avut două șanse bune de a marca, nu a fost să fie, nu a vrut să intre. Sperăm să începem să adunăm puncte începând cu etapele viitoare. FCSB a avut mai multă șansă și a câștigat.

Am încercat să dăm tot ce am avut mai bun, trebuie să ne concentrăm pe meciurile viitoare pentru a câștiga puncte. Totuși, nu avem scuze, suntem singurii vinovați. Noi am adus echipa pe acest loc, noi o vom scoate de aici. 

Orice schimbare de antrenor e dificilă, nu am avut mult timp la dispoziție. În scurt timp, ne vom adapta stilului de joc al lui Miriuță", a declarat Nedelcearu la Look TV.

"Gnohere m-a călcat, i-am reproșat asta, am fost colegi. Asta e, nu mai contează ce s-a întâmplat"
Ionuț Nedelcearu

"Nu suntem într-o situație bună, doar cu ajutorul fanilor vom ieși din această criză de rezultate"
Ionuț Nedelcearu

Citește AICI cronica partidei FCSB - Dinamo 1-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
642817982566246
Grigore Todoran-mihalcu  •  25 Septembrie 2017, 17:07

NU JOACA SIMPLU IN APARARE.TREBUIA DEGAJATA MINGEA NU SA INTRE INSPRE CENTRU IN FATA CAREULUI SI SA O PEARDA FUNDASUL SPANIOL.DUPA CARE DIN CORNEL PRIMESC GOL.CADOU CURAT PENTRU ADVERSAR.ANTRENORUL TREBUIE SA REGLEZE ACESTE GRESELI IN APARARE.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Septembrie 2017, 09:24

fcsb a avut sansa sa joace cu niste batuti in cap care au oferit victoria pe tava. asta este, prostia se plateste.

corectu
corectu  •  25 Septembrie 2017, 07:51

Daca marca Budescu mai erau comentarii?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează