FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Dinamoviştii şi-au anunţat programul din această iarnă » 4 amicale pentru trupa lui Miriuţă

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 17:10

Dinamo va efectua un stagiu de pregătire la Limassol (Cipru) în această iarnă, iar echipa antrenată de Vasile Miriuţă va disputa şi patru meciuri amicale.

Reunirea lotului va avea loc pe data de 8 ianuarie, iar până pe data de 14 ianuarie dinamoviştii se vor antrena la Săftica, anunţă site-ul oficial al echipei. Vizita medicală este programată pentru data de 10 ianuarie.

De pe 15 până pe 26 ianuarie, echipa antrenată de Vasile Miriuţă va desfăşura un stagiu de pregătire în Cipru, la Limassol. Aici, echipa va juca patru meciuri amicale. Numele echipelor pe care le vor întâlni "câinii", precum şi zilele jocurilor vor fi anunţate ulterior.

În primul meci de la reluarea competiţiei interne, Dinamo va juca pe data de 3 februarie pe teren propriu, cu CS U Craiova. În prezent, echipa din "Ştefan cel Mare" este pe locul 7, la egalitate de puncte cu Viitorul, ultima echipă clasată pe loc de play-off.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Decembrie 2017, 01:09

La unii le tremura chilotii si arunca cu ....***.E mai mult decat tremurat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

960317577335949
Andrei Dorin  •  27 Decembrie 2017, 20:02

Acestea au fost si vor mai fi singurele meciuri internaţionale ale lui Dinamo =amicalele Urmează apoi bãtãlia pentru locul 7 ,deci echipa va fi ÎNTÃRITÃ !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează